REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Asgari Ücrete Verilen Zam Size Göre Yeterlimi?

Katılımcı sayısı
1039. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

89 8.57%
  • Hayır

950 91.43%
Sayfa 2/15 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
150 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 2007 Yılının Son Anket Konusu Asgari Ücrete Verilen Zam Size Göre Yeterlimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu zamma işçi evet dememiştir. Bu zamma sendika ağalerı evet demiştir. Bu ağaların hiçbiri işçi değildir. Hemen hemen hepsi kiraları, 3-5 kuruş para alan gariban işçilerden kesilen paralarla ödenen lüks arabalarda lüks villalarda oturuyorlar. Maaşları işçilerin aldığı ücretin 30 katı. Özel şöförleri, özel sekreterleri var. Hepsi emeklidir ve bundan sonra yapmak istedikleri siyesete adım atmaktır. Bunun için iktidarları sıkıştırma gibi bir düşünceleri olamaz. Bundan evvelki sendikacılarda aynı şimdikilerde aynıdır. Sendikacılığın kurtuluşu işçilerin arasından çıkan işçi gibi yaşamaktan ve çalışmaktan onur duyan kimselerin seçilmesine bağlıdır. 15-20 lira çalışana, emekliye zam ver, diğer taraftan
    bir dönem milletvekilliği yap ömür boyo milletvekili maaşı al. Bunun neresinde vicdan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugünün şartlarında bu üçretle geçinmek çok zor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Türkiyemizin ekonomisi bu kadar ücreti zam olarak gerekli görüyorsa hükümettekiler üzülmesinler ben bu farki seve seve onlara iade ederim ben onsuzda yasarim arkadaslar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülkemizin bulunduğu şu durum içinde bence cazip bir zam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ücreti tespit edenlere bravo doğrusu,bu ücretle kendileri geçinsinlerde görelim bakalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yukarıdaki sitemleri okudum ARKADAŞLAR KENDİMİZE GELELİM. KİM KİMİ ZORLA ÇALIŞTIRIYOR. BEGENMEZSE MAAŞINI CALIŞMASIN KİM NERDE FAZLA VERİYORSA ORAYA GİTSİN. ASLINDA BEN BU ASGARİ ÜCRETİN DEVLET TARAFINDAN BELİRLENMESİNEDE KARŞIYIM HER İŞVEREN KENDİSİ BELİRLESİN. 15 20 YTL ZAM OLURMU DİYENLER VAR BİR KİŞİ İÇİN DEGİL TURKİYE GENELİNDE MALİYETİ HÜKÜMETE NE OLDUGUNU BİLİYORMU ACABA GÖNÜL İSTERKİ 1000 YTL OLSUN AMA İMKANLAR BU KADAR VARDA VERMİYORLARMI BEN ESKİ GÜNLERİDE BİLİRİM ASKARI ÜCRETİN 67 İLA 80 DOLAR OLDUGU GÜNLERİ 350 DOLARIN ÜSÜTÜNE DAYANDI. ŞİMDİ AYAGA HOPLAYAN KİŞİLER CUMHUR BAŞKANLIGI DÖENEMİNDE MECLİS TE ARIZA CIKARAN VEKİLLER VE DESTEK VERENLER ONLARA SORMAK LAZIM ÜLKE SECİME GİDEREK NE KADAR ZARAR VERDİKTİRDİLER TÜRKİYEYE UNUTMASINLAR NE OLDU SECİM GENE OLAN OLDU. ZORLAMAYLA BASKIYLA ASMAYLA DARBEYLE HALKI SUSTURAMAZSIN. ARTIK GERCEKLERİ GÖRELİM HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN BU GÜN TÜRK TELEKOMDA CALIŞAN LAR ORTALAMA 1500 YTL CİVARI ALIYORLAR VEDE GREVE GİTTİLER ZAM ALABİLMEK UGRUNA 400 NOKTADA KABLOLAR KESİLDİ MİLLİ SERVETİMİZ MAFFOLDU. HERKES ADAM GİBİ MEMLEKET İCİN CALIŞSA ŞİMDİ ASKARİ ÜCRET 1000 YTL VEDE ÜZERİ OLURDU.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede yeterli değil
    insanların bu şartlar altında bu paraya yaşaması zor hemde çok zor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bunu oylamam bile sorulması bile bence doğru değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ücretle geçinmek çok zor ALLAH yardımcımız olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart aynası işdir lafa bakılma arkadaşlar.

Akp'den ancak bu beklenir milleti uyutma içinde ve dünyayı toz benbe içinde göztermeye devam etiyor.bakalım bu mıllet uyuma ne kadar devem etcekkk.selam ve dua ile..

Sayfa 2/15 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri