REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Asgari Ücrete Verilen Zam Size Göre Yeterlimi?

Katılımcı sayısı
1039. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

89 8.57%
  • Hayır

950 91.43%
Sayfa 5/15 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon
150 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: 2007 Yılının Son Anket Konusu Asgari Ücrete Verilen Zam Size Göre Yeterlimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yyeetteeerrrssssiiizzzzz yeter diyenlere 250ytl kira 100ytl elk.su.tlf. kalan 85 ytl bir ay boyunca ekmekmi alacak pazaramı çıkacak soruyrum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

(ya çok vermişler yarısını geri alsalardı iyi olurdu ) hangi mantığa dayanarak bukadar zam veriyorlar benim aklım almıyor . ben işverenim ama el vicdan insanlarla dalga geçergibi yazık verilen zammı güne bölerseniz ( 9 adet zeytin ) alınabiliyor düşünsenize nekadar çok söylenecek söz çokta biz yapamıyoruz inşallah bu sözü söyleyecek birileri çıkar ALLAH asgari üçretlilerin yardımcısı olsun .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asgari ücret zaten içler acısı durumda...yapılan zammı tartışmaya gerek bile yok...aynı aileden 4 kişi asgari ücretle çalışırsa anca idare ederler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ülkede ben bildim bileli asgari ücrete ve emekliye zam verilirken çok düşünülüp en az ne ise o verilmeye ograsılmıstır.Allah kolaylık versin okadar az bi parayla gecinene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu millete az bile onu oy verirken düşüneceklerdi herkez bedava kömürün peşine düştü halbukibedava kömür veya 3.5günlük erzak isteyene kadar iş imkanlarını yapacak bir hükümete oy vermeyip ak partiye verirsen elekrige %15 az diyen ama işçiye yıllık%4 çok diyen bir hükemeti kabul edersin şimdi yada çaktırmadan gelen zamlarımı hepsöyledik bupartiden bişey olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı caglar684 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    asgari ücrete yapılacak yüksek zamlarda istihdamı azaltır bunuda düşünelim.
    he ya arkadaşım galiba senin maaşın iyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ülkenin gerçekleri görmemek gibi bir sorunu var .Ne memura nede asgari ücretliye zam vermiyorlar . Anlamak mümkün değil...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet i seçen arkadaşları merak ettim bak şimdi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet diyenlere merak ediyorum gerçekten.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

verilen rakam çok komik bu ücreti kararlaştıranlar kendileri alsa nasıl olur acaba

Sayfa 5/15 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri