bu zamdegılde benım dusuncem önce askarı ucretle kendılerı
1...2 ay gecınebılıyorlarmı denesınlerde ?
dahasonra masaya otursunlar. ozaman neler olacak gorelım bakalım.
Evet
Hayır
bu zamdegılde benım dusuncem önce askarı ucretle kendılerı
1...2 ay gecınebılıyorlarmı denesınlerde ?
dahasonra masaya otursunlar. ozaman neler olacak gorelım bakalım.
bu maaşla geçinmek zorunda olana Allah yardım etsin.düşünsenize günlük 56 kuruş zam harca harca bitmez.
sayın devlet yetkilileri ve sivil örgüt yöneticilerin birkaç defa oturupta anlaşmaya vardıkları asgari ücreti adına aldıkları kararla komik olan zammı esefle kınıyorum yetkilileri emek bu kadar ucuzmu soruyorum anlaştıkları karar aldıkları para çok komik esefle kınıyorum yetkilileri emeğe saygılı olun sayın yetkililer
Ülkemizde ki en büyük sorun var olan hükemetlerin milletle dalga geçmesi,çocukların harçlığına bile bu kadar zam yapsanız gülerler vallahi.Ülkemiz de yapılması gereken en önemli olay yer altı zenginliklerimizi faaliyete geçirmektir.İşte o zaman istihdam sorunuda ortadan kalkar ve çalışan insanlarımız da gerçekten geçinebilecekleri kadar (asgari ücret) alırlar zannediyorum.Asgari ücretin yüksek olması piyasalarda arzı da arttıracaktır.Bundan da herkes faydalanır diye düşünüyorum.Böyle bir anketi bizim forumumuzun düzenlemesi de ayrıca gurur verici düzenleyanlerin eline sağlık.
enflasyon alt üst oldu hükümette bünün geçim için az olduğunu bile bile enflasyonu böyle aşağlara çekiyor
Bu ücret insanları tatmin edecekbir mebladeğil ayrıca dikkat edilmesi gereken enönemli husus türkiye nüfusunun büyük bir çoğunluğu genç nüfus vebukitlede askari ücretle çalışanlar oldukça çoğunlukta şimdibudüşük zamlar herkesi daima olumsuz düşünmeye sevk edebilir bunun sonucu acı olabilir? ASKERİMİZ bugünlerde terörle mücadelede ve bundada oldukça başarılı.16yetele zamveren hükümette kardeşime kurşun sıkan hainlere af getirdi bir taraftan dağdaki bu hainleri indirirken odağaçıkması içinde 16 ytl zamvererek elinden geleni yapmaktadır!!!buoldukça acıve vahimbir sonuçtur.bu durumu değerlendirmek isteyen hainler budurumdan faydalanarak pırıl pırıl ogençleri kendimiz aleyhine döndürerek yanlış halve hareketler yaptırta bilirler günümüzde 10 kuruşa adam vuranlarda bunu kolaylıkla yaparlar.şimdi büyüklerimiz iyidüşünşün madolyonun diğeryüzü yavaş yavaş dönüyor umarız bu dönüş halkımızın lehine olur saygilarımla A.AVCI.![]()
yetersiz bence
herşey sanki güllük gülüstanlık ya onun için bu zammı veriyorlar zamlarıda otomatiğe bağlarlar millet sürünsün kime ne ki
oy kullanıp oranlara baktım yuzde yedi yeterli oyu kullanmış
istanbul gibi buyuk sehirlerde kiranın dortyuz olursa elektirik,su gıda,temel
giderleri dusunursek asgari ucretliye allah sabır versin
bu yuzde yedi oyu kullanan kim ya patronlarmı
ayrıca kibar4343,azgın,1970,tatu38,edusuncelerine tatılıyorum
ve tesekur ediyorum saygılar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri