REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Asgari Ücrete Verilen Zam Size Göre Yeterlimi?

Katılımcı sayısı
1039. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

89 8.57%
  • Hayır

950 91.43%
Sayfa 10/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon
150 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: 2007 Yılının Son Anket Konusu Asgari Ücrete Verilen Zam Size Göre Yeterlimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hakikaten Serkan usta ekmeğin fiatını herhalde yanlış yazdın. Sen eğer ayda 600 YTL ile sıyırıyorsan bravo sana. Bir dönem milletvekili olacaksınki ömür boyu vekil maaşı alasın.
    Bekara kadın boşamak kolay gelir Sizin basınızda forum ve 3 site yok sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Kızme Be Usta

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kızma be Serkan usta. Arkadaşları geçim derdi sarmış, sataşacakları birini arıyorlardı. Tabi burda da en üst yönetici sen olunca sana takılıyorlar.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cingoz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    askari ücreti 435 ytl yapanlar, İNŞALLAH kendileri bir gün bu tespit ettikleri ücretle geçinmek zorunda kalsınlar.... AMİN...
    amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    0.50 kuruş zaten 50 ykr eder.Bende yanlış yok eski para ile 500 bin lira .Benim neden ekmegin fiyatından haberim olmasın adama bak ya ne ile sucluyor

Gunde 5 ekmek alsak 75 ytl ayda yaptıgını söyledim neresi yanlış bunun
    usta ya ben matematik bilmiyorum yada sen 0,50 kuruş kesinlikle 50 ykr etmez ve ayrıca ekmek 50 ykr değil 35 ykr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adminim kızma bazan böyle takılmalar oluyor. Burası ve haber sitesi var. 3. hangisi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ekmekle işi bitiriyorsunuz vallahi. Bu zammı yapanlarda enflasyonu tuz, kibrit ve buna benzer şeylere göre ayarlayıp zam yapıyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Adminim kızma bazan böyle takılmalar oluyor. Burası ve haber sitesi var. 3. hangisi?
    Konı dısına cıkmayalım ankete kaldıgımız yerden devam edelim.Öyle veya bmyle bu ucretlerle gecinmek cok zor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ibalaban Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ekmekle işi bitiriyorsunuz vallahi. Bu zammı yapanlarda enflasyonu tuz, kibrit ve buna benzer şeylere göre ayarlayıp zam yapıyorlar.
    işte istedikleri türkiye yi inşa ettiler bireysel türkiye yani herkes kendi için yaşıyor.Demek istediğimi derin olarak düşünürseniz anlarsınız beni.Bir sürü asgari ücretli var ve artık görüş olarak ister sağ ister sol görüşlü olsun çalışan bir tane sendika yok.Bugun odtü mezunu çocukları bağımsız denetim firmalarında stok sayım görevlisi olarak çalıştırabiliyorlar.Ve inanın bana hiç zam yapmasa da kimsenin gıkı çıkmaz.Çünkü mantık birşeyler yapıp yırtmam lazım doğrultusunda ilerliyor.Zamamın 6.filosunu taşlayanlar coco cola ya reklam filimleri çekip satışını arttırmaya çalışıyor zamanın islamı kesimi ise dini daha iyi nasıl sömürüp insanlardan daha fazla nasıl para toplarım kafasında örnek yimpaş kombasan.Dolayısıyla gücü olan güçsüzü ezer dediğini yaptırır.Tek çözüm toplum bilinci.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sizlerle şu yazıyı paylaşmak istiyorum. Paralar eski paramıza göre orjinalliğini baozmak istemedeim.

Anlamış Değiliz

Donemin amerika ingiltere ve Turkiye Basbakanlari biraraya gelmis ve toplanti sonunda basinin sorularini yanitliyorlarmis

Gazeteci sormus:
    - ulkenizde 4 kisilik bir aile ne kadar gelirle rahat bir hayat
    surebilir siz onlara ne kadar oduyorsunuz?

amerika basbakani:
    - amerikada 4 kisilik bir aile 5000 dolar ile rahat bir yasam surebilir, biz onlara 6500 dolar oduyorum geri kalan 1500 dolari naparlar bilmiyorum.

ingiltere basbakani:
    - ingilterede ayni aile 4000 pound ile rahat yasar, biz 5000
    veriyoruz 1000 pound nereye gidiyor bilmiyoruz

Turkiye Basbakani:
    - Turkiyede ayni ailenin aclik siniri 800 000 000 TL dir. Biz onlara
    300 000 000 TL veriyoruz geriye kalan 500 000 000 TL yi nereden buluyorlar bizde anlamis degiliz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ibalaban Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O eflasyon hesabı içine kaldırım taşı, un çuvalı, tenis topu daha bir sürü şey. Millet bunları nasıl yiyecekse

Sayfa 10/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri