REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Asgari Ücrete Verilen Zam Size Göre Yeterlimi?

Katılımcı sayısı
1039. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

89 8.57%
  • Hayır

950 91.43%
Sayfa 14/15 İlkİlk ... 456789101112131415 SonSon
150 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: 2007 Yılının Son Anket Konusu Asgari Ücrete Verilen Zam Size Göre Yeterlimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

10 lira çok verdiler yarısını geri alsınlarda kendi maaşlarına eklesinler onların daha çok ihtiyacı var herkeze 2008 in hayırlı uğurlu olmasını dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kendi hırsızlarını ve hırsızlıklarını koruma kollama görevini başarıyla sürdüren bir iktidarımız var.bu doymak nedir bilmeyen,bazen milliyetçilige,bazen dine sarılan bu hırsızların önü alındıgında ve güzel ülkemin kaynakları dogru paylaşıldıgında asgari ücretin enaz 2500 ytl
    yanlış yazmadım,2500 ytl olması içten degil.ama bu cografya yaklaşık 60 yıldır,din iman,milliyet vs.gibi söylemlerle ülkenin başına gelen ve onun dış ve iç destekçilerinden başını alamamış olmanın sıkıntısını çekmektedir.saygılarımla....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bez

Birilerini karnımızın açlığını unutarak sırtımızda taşıdık buralara getirdik bunlarda diğerlerinin başka versiyonuydu buralarda seçim anketlerini görünce aynı bu grafikteydi siyasi lider ankettede açık ara liderdi şimdi de bu ankette siyasi lider sınıfta kaldı biz iktidara getirdiğimizden aş iş ekmek değil başka şey istedik oda yaptı yakınmaya gerek yok...Ne diyor...zati muhterem;
    yola devammmmmmmmmmmmmmmmm..Boşa geçirecek vaktimiz yok o değil onca şey de satıldı yatırım yok
    Konu senay10 tarafından (01-01-2008 Saat 10:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı segah Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Akp'den ancak bu beklenir milleti uyutma içinde ve dünyayı toz benbe içinde göztermeye devam etiyor.bakalım bu mıllet uyuma ne kadar devem etcekkk.selam ve dua ile..
    sakın o uyuyan ve uyutulan siz olmayasınız gercekleri göremediginize göre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ücret çok az buluyorum bufiyata çalışanlar zaten fakir kısımlar olan hep onlara oluyor bırakın geçinmeye cep haşlığına yetmiyor bu devirde verilen asgari ücret benim işyerinin bir aylık çay parası gelde geçin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeterli olduğunu belirten 8 adet arkadaşa nasıl ve nerede yeterli olduğuna dair açıklama yapmalarını rica ediyorum..
    ASGARİ ÜCRET NİYE YETERLİ İŞTE SEBEBLERİ
    Yeterli diyenlerin bir tanesi benim acıklayım sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum fakan ben bu memlekette yaşıyorum her şeyi hükümetlerden devletten bekliyecek kadar da geri degilim sen hiç 25 kuruşu olmayan asgari üçretliyi otobüsten indirilirken bilmem kac para maaş alan bir devlet kartı gösterip on kişiyi belediye otobüsüne bedava bindiren gördünmü ben gördüm cogunuzda görmüştür.peki bir yıl asgari üçretle calışanı hangi sendika bizim falan yerde dinlenme tesisimiz otelimiz var git orada bir hafta cocuklarınla tatil yap sen asgariye calışarak memleket ekonomi,sine faydalı oldun dedi daha sayayımmı buna benzemez neler demekki dengesiz gelir dagılımını hükümetler yapmıyor biz halk olarak böyle derin ve akıllıca düşünmeden takım tutar gibi siyasi görüş tutuyoruz sebebleri araştırmıyoruz.sonrada aynaya bakmadan suclu arıyoruz asıl suclu biz kendimiz bunları görmedigimiz ve göz yumdugumuz için

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla üstadım ne diyeyim....ağzı olan konuşuyo demekten başka elimden bişey gelmiyo....
    evet cok haklısın hocam ağzı olan konusuyor...?
    birde bos bos konusan ağzlar var...!!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birde kirada oturuyorsan 2 çocukla gelde geçin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özzeko Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ASGARİ ÜCRET NİYE YETERLİ İŞTE SEBEBLERİ
    Yeterli diyenlerin bir tanesi benim acıklayım sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum fakan ben bu memlekette yaşıyorum her şeyi hükümetlerden devletten bekliyecek kadar da geri degilim sen hiç 25 kuruşu olmayan asgari üçretliyi otobüsten indirilirken bilmem kac para maaş alan bir devlet kartı gösterip on kişiyi belediye otobüsüne bedava bindiren gördünmü ben gördüm cogunuzda görmüştür.peki bir yıl asgari üçretle calışanı hangi sendika bizim falan yerde dinlenme tesisimiz otelimiz var git orada bir hafta cocuklarınla tatil yap sen asgariye calışarak memleket ekonomi,sine faydalı oldun dedi daha sayayımmı buna benzemez neler demekki dengesiz gelir dagılımını hükümetler yapmıyor biz halk olarak böyle derin ve akıllıca düşünmeden takım tutar gibi siyasi görüş tutuyoruz sebebleri araştırmıyoruz.sonrada aynaya bakmadan suclu arıyoruz asıl suclu biz kendimiz bunları görmedigimiz ve göz yumdugumuz için
    sen şimdi ne demek istedin ben hiç bir şey anlamadım iyimi konuştun yoksa kötümü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim maaşım asgari ücret verilen zam belli elektrik %15 zam mutfak tüpü 50 ytl vs aynı zamanda kiracıyım bu asgari ücreti günlerce kafalarını yorup belirleyenler bu ücretle çalışıp evinin geçimini nasıl sağlıyor bilmiyorlar sanırım söylenecek çok şey var da neyse hayırlısı olsun demekten başka birşey yok

Sayfa 14/15 İlkİlk ... 456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri