REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Asgari Ücrete Verilen Zam Size Göre Yeterlimi?

Katılımcı sayısı
1039. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

89 8.57%
  • Hayır

950 91.43%
Sayfa 15/15 İlkİlk ... 56789101112131415
150 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: 2007 Yılının Son Anket Konusu Asgari Ücrete Verilen Zam Size Göre Yeterlimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunun sorumlusu bizlerin vurdumduymaz tavrı yazarın dediği gib, İNSANLAR LAYIK OLDUĞU GİBİ YÖNETİLİR.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı:
    Orjinal Mesaj Sahibi ercanakman

yeterli olduğunu belirten 8 adet arkadaşa nasıl ve nerede yeterli olduğuna dair açıklama yapmalarını rica ediyorum..

Alıntı özzeko Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ASGARİ ÜCRET NİYE YETERLİ İŞTE SEBEBLERİ
    Yeterli diyenlerin bir tanesi benim acıklayım sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum fakan ben bu memlekette yaşıyorum her şeyi hükümetlerden devletten bekliyecek kadar da geri degilim sen hiç 25 kuruşu olmayan asgari üçretliyi otobüsten indirilirken bilmem kac para maaş alan bir devlet kartı gösterip on kişiyi belediye otobüsüne bedava bindiren gördünmü ben gördüm cogunuzda görmüştür.peki bir yıl asgari üçretle calışanı hangi sendika bizim falan yerde dinlenme tesisimiz otelimiz var git orada bir hafta cocuklarınla tatil yap sen asgariye calışarak memleket ekonomi,sine faydalı oldun dedi daha sayayımmı buna benzemez neler demekki dengesiz gelir dagılımını hükümetler yapmıyor biz halk olarak böyle derin ve akıllıca düşünmeden takım tutar gibi siyasi görüş tutuyoruz sebebleri araştırmıyoruz.sonrada aynaya bakmadan suclu arıyoruz asıl suclu biz kendimiz bunları görmedigimiz ve göz yumdugumuz için
    ya arkadaşım öncelikle yazdıklarından pek bir şey anlamadım hem nalına vurmuşsun hemde mıhına.
    yanlız kafama takılan bir cümlen üzerine sana yazıyorum aynaya bakmadan sana bir şey söyleyeyimmi arkadaşım ben hayatımın en güzel yıllarını bağzı hırt lar milleti satsın elimizde doğru düzgün devlet teşekkülü kalmasın bölücülük artsın yabancı ve yeşil sermaye çoğalsın maktuma onu ver oluma gemicik kemal ağbinin oluna yumurta şuna buna mısır işi ülken elden gittim gidiyorum diyor hala ortada bir kaç enayi,işte ben hayatımın en güzel yıllarını bunun için tam 12 senemi güney doğu dağlarında geçirmedim eğer bu günlerde birileri birirlerinden hesap soracaksa inan bana benden daha haklı kimseyi göremiyorum.
    neyse uzetmayada gerek yok sanırım halkını düşünmeyenler gelecekte bunun hesabını vermek zorundalardır.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet gerçekten çok az bu para ile geçinmek çok zor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle yeterli degil.bu zamı yapanlar alsın bu parayı bakalım bir hafta bile gecine biliyolar mı?elektrige %15 zam %5te belediye gideri etti %20 zam.diyecek bişi bulamıyorum.bide zam oranı petrole ve dolara bağlanıyo.daha yapılan zamları sayamıyorum.kısacası bu ülkede yaşanmaz oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu 87 kişiyi merak ediyorum.Herhalde sırça köşklerde oturuyorlar yada aile geçindirme gibi sorumlulukları yok yada partizanca davranıyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ZAM yaparkan bayaa bi bonkörlerrrr ama GARİBANIN alın terine gelince cimrileşiyolar nedense
    Herkesin dedigi gibi fedakarlıksa hep beraber kardesim,bütün meclise,bu ücreti bize layık görenlere sesleniyoruz;yiyosa siz bu maaşla geçinin.Yemiyosa yaptıgınız zamı alın bilmem nerenize sokun.Eger sokmazsanız bu millet elbet bi gün hepinize sokar.
    Evet arkadaslar dediginiz gibi bunun sorumlusu bizleriz.Hep pasif kalıyoruz,sesimizi cıkarmıyoruz.Hani diyolardı ya''susma sustukca sıra sana gelecek'' diye aynen öyle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sahanne Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ZAM yaparkan bayaa bi bonkörlerrrr ama GARİBANIN alın terine gelince cimrileşiyolar nedense
    Herkesin dedigi gibi fedakarlıksa hep beraber kardesim,bütün meclise,bu ücreti bize layık görenlere sesleniyoruz;yiyosa siz bu maaşla geçinin.Yemiyosa yaptıgınız zamı alın bilmem nerenize sokun.Eger sokmazsanız bu millet elbet bi gün hepinize sokar.
    Evet arkadaslar dediginiz gibi bunun sorumlusu bizleriz.Hep pasif kalıyoruz,sesimizi cıkarmıyoruz.Hani diyolardı ya''susma sustukca sıra sana gelecek'' diye aynen öyle...
    Arkadaşım haklı'da olsan forumda bu şekilde eleştiri yapmanı doğru bulmuyorum.İstersen yazının belli yerlerini editle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı:
    Orjinal Mesaj Sahibi ercanakman

yeterli olduğunu belirten 8 adet arkadaşa nasıl ve nerede yeterli olduğuna dair açıklama yapmalarını rica ediyorum..

ya arkadaşım öncelikle yazdıklarından pek bir şey anlamadım hem nalına vurmuşsun hemde mıhına.
    yanlız kafama takılan bir cümlen üzerine sana yazıyorum aynaya bakmadan sana bir şey söyleyeyimmi arkadaşım ben hayatımın en güzel yıllarını bağzı hırt lar milleti satsın elimizde doğru düzgün devlet teşekkülü kalmasın bölücülük artsın yabancı ve yeşil sermaye çoğalsın maktuma onu ver oluma gemicik kemal ağbinin oluna yumurta şuna buna mısır işi ülken elden gittim gidiyorum diyor hala ortada bir kaç enayi,işte ben hayatımın en güzel yıllarını bunun için tam 12 senemi güney doğu dağlarında geçirmedim eğer bu günlerde birileri birirlerinden hesap soracaksa inan bana benden daha haklı kimseyi göremiyorum.
    neyse uzetmayada gerek yok sanırım halkını düşünmeyenler gelecekte bunun hesabını vermek zorundalardır.
    senin birşey anlaman için yazmadım zaten anlasaydın bu şekil yazmazdın konumuz asgari ücret tabi sende doguda asgari üçrete calıştın asgari üçret kadar kira ödedinya bilirsin sonra demokrasilerde halkın cogunlugunun sectiginin sözü gecer güçlü olan azınlık sırtına cıktıgı halkı küçümserse böyle eşşekten düşmüşe döner benim anlatmak istedigim asgari üçretin az olmakla beraber yeterli olması sebebler belli hükümet bir yandan iş verene olmadık vergiler uygulayacak sebeb saframız yiyiçimiz cok bir yandan işciye asgari bu kadar vereceksin diyecek sen iş adamı olda bu işin altından cık bu gün kahvede oturup devletten aylık allahtan saglık deyip hükümet kurup hükümet deviren den yanında on kişi calıştıran adam bin kat daha hayırlıdır bence sence o hırsız bu it bu ugursuz diyene kadar biz kendimizi düzeltsekte dedikodu degilde üstümüze düşeni yapsak daha milliyetci olmazmıyız anlamışındır umarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet 89 8.61%
    Hayır 945 91.39%
    Şu an durum bu,
    Yanıt veren 89 arkadaşıma saygı duyuyorum, ama ANLIYAMIYORUM ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anketimiz kapanmıştır oy veren arkadaşlarımıza teşekkurler

Sayfa 15/15 İlkİlk ... 56789101112131415

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri