Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Asgari Ücrete Verilen Zam Size Göre Yeterlimi?

Katýlýmcý sayýsý
1039. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

89 8.57%
  • Hayýr

950 91.43%
Sayfa 11/15 ÝlkÝlk ... 23456789101112131415 SonSon
150 sonuçtan 101 ile 110 arasý

Konu: 2007 Yýlýnýn Son Anket Konusu Asgari Ücrete Verilen Zam Size Göre Yeterlimi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bir iþçi temsilcisi olarak diyorumki bunlar çalýþanla dalga geçiyorlar askari üçretin anlamý þuymuþ iþçi çalýþtýran iþ veren bu üçretten aþagýsýný veremezmiþ sen geçim standardýný yakala onlarýn üstünü vermesini beklemiyoruz
    birde serbest ekonomi patronlar hepsi bir anlaþýyorlar malýn iyiside kötüsüde ayný fiat bu türkiyenin serbest ekonomisi boyle iþte

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet diyenler, kesin patron adamlardýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Elektrige,Dogal gaza,Tüpe yapýlan zamýn yanýn'da verilen zam bence az.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TUNCAY YILDIRIM Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Evet diyenler, kesin patron adamlardýr
    Bencede

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vallahi kardeþim kendi düþen aðlamaz bu millet açlýktan ölsede acýnacak halde deðildir.AKP yi peygamber partisi gibi görenler güya dindar bir parti yaaa
    dini bilen insanlar mecliste her laflarýnda allahý aðýzlarýnda eksik etmeyeninsanlar 70 milyonun kulhakkýný mahþer günü nasýl verecekler .kendilerinin sofralarýnda bir kuþ sütü eksik insanlar açlýk sýnýrýnda yaþýyor .düþünün bir ülke hem çok zengin hemde çok fakir
    yani çarýklý milyoner.bu millet yüzde 47 oyla bunlarý baþa getirdi yüzde 47 olarak aç gezinde anlayýn bu milletin baþýna solcuda gelse saðcýda gelse dindarda gelse vatandaþ fayda yok bunlardan haaaa.herkes düþmüþ kendi derdine ben acýmýyorum vatandaþa ben oy vermedim vermemde 5 yýllýk esnaflýk yaptým ne kadar allahý düþürmeyen varsa onlardan zarar ettim hep üçkaðat hep dalavere yüzde 5 i gerçekten tam dindar hani yüzde 85 derler ya bence yüzde 5 i müslüman isterseniz çevrenizdeki insanlarý anliz ederek baþlayýn yani diyeceðim bu vatandaþ bunu haketti bu hükümet ölüm emrini verdi vatandaþýn yerel seçimlerdede herkes gereken cevabý vermeli ama bir söz var deveye diken insana ....... lazýn anlayan anladý þimdi moderatör çirkin yazý yazdýn diye banlar ama bu ülkenin kaderi deðiþmeli hepimiz birimiz birimiz hepimiz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu ülkede en zengin kesim cemaatlere üye olanlar veya cemaat liderleri acayip bir birlerini tutuyorlar hep bir birlerine iþ gönderirler hep bu ülkenin kaymaðýný yerler .
    sade vatandaþ da zenginin parasý züðürdün çenesini yorar misali

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yeterli deðil tabiki

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

walla bence yeterli bu ucret...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Anket için teþekkürler.Bence yeterli deðil Usta....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Artýþ çok az. 549 milletvekili için son verilecek telefona ait görüþmeler için meclis bütcesinden ödenecek görüþme ücreti askarý ücret alanlara paylaþtýrýlsa verilen zamdan daha fazla olur.

Sayfa 11/15 ÝlkÝlk ... 23456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri