Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Asgari Ücrete Verilen Zam Size Göre Yeterlimi?

Katýlýmcý sayýsý
1039. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

89 8.57%
  • Hayýr

950 91.43%
Sayfa 15/15 ÝlkÝlk ... 56789101112131415
150 sonuçtan 141 ile 150 arasý

Konu: 2007 Yýlýnýn Son Anket Konusu Asgari Ücrete Verilen Zam Size Göre Yeterlimi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bunun sorumlusu bizlerin vurdumduymaz tavrý yazarýn dediði gib, ÝNSANLAR LAYIK OLDUÐU GÝBÝ YÖNETÝLÝR.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý:
    Orjinal Mesaj Sahibi ercanakman

yeterli olduðunu belirten 8 adet arkadaþa nasýl ve nerede yeterli olduðuna dair açýklama yapmalarýný rica ediyorum..

Alýntý özzeko Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ASGARÝ ÜCRET NÝYE YETERLÝ ÝÞTE SEBEBLERÝ
    Yeterli diyenlerin bir tanesi benim acýklayým sen nerede yaþýyorsun bilmiyorum fakan ben bu memlekette yaþýyorum her þeyi hükümetlerden devletten bekliyecek kadar da geri degilim sen hiç 25 kuruþu olmayan asgari üçretliyi otobüsten indirilirken bilmem kac para maaþ alan bir devlet kartý gösterip on kiþiyi belediye otobüsüne bedava bindiren gördünmü ben gördüm cogunuzda görmüþtür.peki bir yýl asgari üçretle calýþaný hangi sendika bizim falan yerde dinlenme tesisimiz otelimiz var git orada bir hafta cocuklarýnla tatil yap sen asgariye calýþarak memleket ekonomi,sine faydalý oldun dedi daha sayayýmmý buna benzemez neler demekki dengesiz gelir dagýlýmýný hükümetler yapmýyor biz halk olarak böyle derin ve akýllýca düþünmeden takým tutar gibi siyasi görüþ tutuyoruz sebebleri araþtýrmýyoruz.sonrada aynaya bakmadan suclu arýyoruz asýl suclu biz kendimiz bunlarý görmedigimiz ve göz yumdugumuz için
    ya arkadaþým öncelikle yazdýklarýndan pek bir þey anlamadým hem nalýna vurmuþsun hemde mýhýna.
    yanlýz kafama takýlan bir cümlen üzerine sana yazýyorum aynaya bakmadan sana bir þey söyleyeyimmi arkadaþým ben hayatýmýn en güzel yýllarýný baðzý hýrt lar milleti satsýn elimizde doðru düzgün devlet teþekkülü kalmasýn bölücülük artsýn yabancý ve yeþil sermaye çoðalsýn maktuma onu ver oluma gemicik kemal aðbinin oluna yumurta þuna buna mýsýr iþi ülken elden gittim gidiyorum diyor hala ortada bir kaç enayi,iþte ben hayatýmýn en güzel yýllarýný bunun için tam 12 senemi güney doðu daðlarýnda geçirmedim eðer bu günlerde birileri birirlerinden hesap soracaksa inan bana benden daha haklý kimseyi göremiyorum.
    neyse uzetmayada gerek yok sanýrým halkýný düþünmeyenler gelecekte bunun hesabýný vermek zorundalardýr.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet gerçekten çok az bu para ile geçinmek çok zor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle yeterli degil.bu zamý yapanlar alsýn bu parayý bakalým bir hafta bile gecine biliyolar mý?elektrige %15 zam %5te belediye gideri etti %20 zam.diyecek biþi bulamýyorum.bide zam oraný petrole ve dolara baðlanýyo.daha yapýlan zamlarý sayamýyorum.kýsacasý bu ülkede yaþanmaz oldu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þu 87 kiþiyi merak ediyorum.Herhalde sýrça köþklerde oturuyorlar yada aile geçindirme gibi sorumluluklarý yok yada partizanca davranýyorlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ZAM yaparkan bayaa bi bonkörlerrrr ama GARÝBANIN alýn terine gelince cimrileþiyolar nedense
    Herkesin dedigi gibi fedakarlýksa hep beraber kardesim,bütün meclise,bu ücreti bize layýk görenlere sesleniyoruz;yiyosa siz bu maaþla geçinin.Yemiyosa yaptýgýnýz zamý alýn bilmem nerenize sokun.Eger sokmazsanýz bu millet elbet bi gün hepinize sokar.
    Evet arkadaslar dediginiz gibi bunun sorumlusu bizleriz.Hep pasif kalýyoruz,sesimizi cýkarmýyoruz.Hani diyolardý ya''susma sustukca sýra sana gelecek'' diye aynen öyle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sahanne Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ZAM yaparkan bayaa bi bonkörlerrrr ama GARÝBANIN alýn terine gelince cimrileþiyolar nedense
    Herkesin dedigi gibi fedakarlýksa hep beraber kardesim,bütün meclise,bu ücreti bize layýk görenlere sesleniyoruz;yiyosa siz bu maaþla geçinin.Yemiyosa yaptýgýnýz zamý alýn bilmem nerenize sokun.Eger sokmazsanýz bu millet elbet bi gün hepinize sokar.
    Evet arkadaslar dediginiz gibi bunun sorumlusu bizleriz.Hep pasif kalýyoruz,sesimizi cýkarmýyoruz.Hani diyolardý ya''susma sustukca sýra sana gelecek'' diye aynen öyle...
    Arkadaþým haklý'da olsan forumda bu þekilde eleþtiri yapmaný doðru bulmuyorum.Ýstersen yazýnýn belli yerlerini editle.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ercanakman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Alýntý:
    Orjinal Mesaj Sahibi ercanakman

yeterli olduðunu belirten 8 adet arkadaþa nasýl ve nerede yeterli olduðuna dair açýklama yapmalarýný rica ediyorum..

ya arkadaþým öncelikle yazdýklarýndan pek bir þey anlamadým hem nalýna vurmuþsun hemde mýhýna.
    yanlýz kafama takýlan bir cümlen üzerine sana yazýyorum aynaya bakmadan sana bir þey söyleyeyimmi arkadaþým ben hayatýmýn en güzel yýllarýný baðzý hýrt lar milleti satsýn elimizde doðru düzgün devlet teþekkülü kalmasýn bölücülük artsýn yabancý ve yeþil sermaye çoðalsýn maktuma onu ver oluma gemicik kemal aðbinin oluna yumurta þuna buna mýsýr iþi ülken elden gittim gidiyorum diyor hala ortada bir kaç enayi,iþte ben hayatýmýn en güzel yýllarýný bunun için tam 12 senemi güney doðu daðlarýnda geçirmedim eðer bu günlerde birileri birirlerinden hesap soracaksa inan bana benden daha haklý kimseyi göremiyorum.
    neyse uzetmayada gerek yok sanýrým halkýný düþünmeyenler gelecekte bunun hesabýný vermek zorundalardýr.
    senin birþey anlaman için yazmadým zaten anlasaydýn bu þekil yazmazdýn konumuz asgari ücret tabi sende doguda asgari üçrete calýþtýn asgari üçret kadar kira ödedinya bilirsin sonra demokrasilerde halkýn cogunlugunun sectiginin sözü gecer güçlü olan azýnlýk sýrtýna cýktýgý halký küçümserse böyle eþþekten düþmüþe döner benim anlatmak istedigim asgari üçretin az olmakla beraber yeterli olmasý sebebler belli hükümet bir yandan iþ verene olmadýk vergiler uygulayacak sebeb saframýz yiyiçimiz cok bir yandan iþciye asgari bu kadar vereceksin diyecek sen iþ adamý olda bu iþin altýndan cýk bu gün kahvede oturup devletten aylýk allahtan saglýk deyip hükümet kurup hükümet deviren den yanýnda on kiþi calýþtýran adam bin kat daha hayýrlýdýr bence sence o hýrsýz bu it bu ugursuz diyene kadar biz kendimizi düzeltsekte dedikodu degilde üstümüze düþeni yapsak daha milliyetci olmazmýyýz anlamýþýndýr umarým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet 89 8.61%
    Hayýr 945 91.39%
    Þu an durum bu,
    Yanýt veren 89 arkadaþýma saygý duyuyorum, ama ANLIYAMIYORUM ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Anketimiz kapanmýþtýr oy veren arkadaþlarýmýza teþekkurler

Sayfa 15/15 ÝlkÝlk ... 56789101112131415

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri