Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Asgari Ücrete Verilen Zam Size Göre Yeterlimi?

Katýlýmcý sayýsý
1039. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

89 8.57%
  • Hayýr

950 91.43%
Sayfa 6/15 ÝlkÝlk 123456789101112131415 SonSon
150 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: 2007 Yýlýnýn Son Anket Konusu Asgari Ücrete Verilen Zam Size Göre Yeterlimi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu zamdegýlde beným dusuncem önce askarý ucretle kendýlerý
    1...2 ay gecýnebýlýyorlarmý denesýnlerde ?
    dahasonra masaya otursunlar. ozaman neler olacak gorelým bakalým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu maaþla geçinmek zorunda olana Allah yardým etsin.düþünsenize günlük 56 kuruþ zam harca harca bitmez.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sayýn devlet yetkilileri ve sivil örgüt yöneticilerin birkaç defa oturupta anlaþmaya vardýklarý asgari ücreti adýna aldýklarý kararla komik olan zammý esefle kýnýyorum yetkilileri emek bu kadar ucuzmu soruyorum anlaþtýklarý karar aldýklarý para çok komik esefle kýnýyorum yetkilileri emeðe saygýlý olun sayýn yetkililer

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ülkemizde ki en büyük sorun var olan hükemetlerin milletle dalga geçmesi,çocuklarýn harçlýðýna bile bu kadar zam yapsanýz gülerler vallahi.Ülkemiz de yapýlmasý gereken en önemli olay yer altý zenginliklerimizi faaliyete geçirmektir.Ýþte o zaman istihdam sorunuda ortadan kalkar ve çalýþan insanlarýmýz da gerçekten geçinebilecekleri kadar (asgari ücret) alýrlar zannediyorum.Asgari ücretin yüksek olmasý piyasalarda arzý da arttýracaktýr.Bundan da herkes faydalanýr diye düþünüyorum.Böyle bir anketi bizim forumumuzun düzenlemesi de ayrýca gurur verici düzenleyanlerin eline saðlýk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

enflasyon alt üst oldu hükümette bünün geçim için az olduðunu bile bile enflasyonu böyle aþaðlara çekiyor

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu ücret insanlarý tatmin edecekbir mebladeðil ayrýca dikkat edilmesi gereken enönemli husus türkiye nüfusunun büyük bir çoðunluðu genç nüfus vebukitlede askari ücretle çalýþanlar oldukça çoðunlukta þimdibudüþük zamlar herkesi daima olumsuz düþünmeye sevk edebilir bunun sonucu acý olabilir? ASKERÝMÝZ bugünlerde terörle mücadelede ve bundada oldukça baþarýlý.16yetele zamveren hükümette kardeþime kurþun sýkan hainlere af getirdi bir taraftan daðdaki bu hainleri indirirken odaðaçýkmasý içinde 16 ytl zamvererek elinden geleni yapmaktadýr!!!buoldukça acýve vahimbir sonuçtur.bu durumu deðerlendirmek isteyen hainler budurumdan faydalanarak pýrýl pýrýl ogençleri kendimiz aleyhine döndürerek yanlýþ halve hareketler yaptýrta bilirler günümüzde 10 kuruþa adam vuranlarda bunu kolaylýkla yaparlar.þimdi büyüklerimiz iyidüþünþün madolyonun diðeryüzü yavaþ yavaþ dönüyor umarýz bu dönüþ halkýmýzýn lehine olur saygilarýmla A.AVCI.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yetersiz bence

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herþey sanki güllük gülüstanlýk ya onun için bu zammý veriyorlar zamlarýda otomatiðe baðlarlar millet sürünsün kime ne ki

Kullanýcý Bilgi Menüsü

oy kullanýp oranlara baktým yuzde yedi yeterli oyu kullanmýþ
    istanbul gibi buyuk sehirlerde kiranýn dortyuz olursa elektirik,su gýda,temel
    giderleri dusunursek asgari ucretliye allah sabýr versin
    bu yuzde yedi oyu kullanan kim ya patronlarmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ayrýca kibar4343,azgýn,1970,tatu38,edusuncelerine tatýlýyorum
    ve tesekur ediyorum saygýlar

Sayfa 6/15 ÝlkÝlk 123456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri