Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Askerliğinizi nerede ve nasıl yaptınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Askerliğinizi nerede ve nasıl yaptınız

Arkadaşlar aramızda askerliğini yapanlar ve henüz gitmek üzere olanlar vardır. Askerliğini yapmış olanlar başından geçen ilginç olayı, nerede yaptığını ve gidecek olanlara tavsiyelerini yazabilirlermi.
    Ben İzmir, Bornova, Tuğsavul kışlasında kısa dönem yedeksubay olarak yaptım.İlginç anım; Takım komutanı teğmenle 3 arkadaş samimi olmuştuk.Bize hafta sonuyla birlikte 2 gün beleş izin verdi ve İstanbula arkadaşlarla geldik. 2 gün sonra Tugay komutanının teftişe geleceğini ve derhal dönmemiz gerektiğini bildirdi. Ama yetişmemiz imkansızdı. Bir arkadaş uçağa bilet buldu ve uçağın biraz geç kalmasını ihbar ile sağladı. Ancak o şekilde yetiştik.

Evet sizinkileri bekliyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kıbrıs da yapmiştim kolordu denetlemesinde atişta takımca birinci olmuştuk ben 200 metrede üç köşe teşkil yapmıştım vede 15 gün kafa izni almiştim albay vardı başımızda birinci olduk diye 15 kişiye 1 tepsi baklava ısmarladı ben ıznı kulanıp geri döndüm peşinden bir denetleme daha geçirdik bu sefer birinci olan takım dereceye giremedi diye baklavanın parasını bizden geri almişti )))))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kayseri hava indirme tugayında yaptım.Bir ara izmire göreve gitmiştik orada ege orduda brifing vardı.Bende desinatör çavuş olarak Albayın yanında gitmiştim.Panolar üzerinde sanal savaş planları çiziyordum.Ha bu arada ismim de paşa bi ara dışarı çıktım ben dönerken bizim albay paşa geliyor demiş bizim albayın yanındaki üsteğmende benim ismimim paşa olduğunu bilmediği için genarellerden biri geliyor zannetmiş hazır ola geçmiş bekliyordu ben geldiğimde olayı bilmediğim için çalışmaya devam ettim ama üsteğmen hala hazır oldaydı bi ara eğilip yola baktı.Bizim albay sordu hayırdır diye komutanım paşa geliyor dedinizde onun için dedi.Bizim albay güldü ya bizim askerin adı paşa dedi.Üsteğmen biraz bozuldu bende gülmemek için kendimi zor tuttum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu Burada Mevcuttur Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Kapanmıştır!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri