Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: D-smart Kafayı yedİ GÖzÜnÜz Aydın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne diyelim...bile bile lades dedi millet...burada eski free tv davasından başlayarak kontörlü yayın politikasına kadar herşey ortaya döküldü,insanlar bile bile aldılar...inşallah fazla mağdur olmazlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yakında kırılır dşopar da kırılır sky da hatta bence modüle bile dönebilirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben pislikleri daha önce çıkar diye bekledim sanırım tepkilerden korktular biraz uzadı ee olacağı buydu bunlardan ne hayır gelir.
    bende bugün sunny servisteydim hem belirttiğiniz arızadan hemde sesde arızadan birkaç cihaz geldi birkaç dediğim bugünlük daha öncede gelmiş yazılım deniliyor ama yazılım değil arkadaşlar fabrikalar inceliyor konuları ama bence umutsuz vaka en iyisi bu işi bıraksınlar cihazlar fos çıktı herzamanki gibi yaa sattıklarıyla yetinip halka açsınlar yada modül sisteme geçip şu kontördende vazgeçsinler.
    baksana adamlar cihaz satamadıkça kampanyayı uzatmaya devam ediyorlar ama boşuna çünki bu halkın onlara güveni yok olmayacakta.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar dsmart buyuk br firmayla anlastı humaxla yakında bunlarda satılacak bizlere bu kutuları bi guzl kaktırdı o makınlerde harddisk yuksek çözunurluklüğe uygun falan olucakmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumlarda yazıldı o kadar.kanmayın dsmarta diye .bişey diyemiyorum.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri