ne diyelim...bile bile lades dedi millet...burada eski free tv davasından başlayarak kontörlü yayın politikasına kadar herşey ortaya döküldü,insanlar bile bile aldılar...inşallah fazla mağdur olmazlar...
Teşekkur: 0
ne diyelim...bile bile lades dedi millet...burada eski free tv davasından başlayarak kontörlü yayın politikasına kadar herşey ortaya döküldü,insanlar bile bile aldılar...inşallah fazla mağdur olmazlar...
yakında kırılır dşopar da kırılır sky da hatta bence modüle bile dönebilirler
ben pislikleri daha önce çıkar diye bekledim sanırım tepkilerden korktular biraz uzadı ee olacağı buydu bunlardan ne hayır gelir.
bende bugün sunny servisteydim hem belirttiğiniz arızadan hemde sesde arızadan birkaç cihaz geldi birkaç dediğim bugünlük daha öncede gelmiş yazılım deniliyor ama yazılım değil arkadaşlar fabrikalar inceliyor konuları ama bence umutsuz vaka en iyisi bu işi bıraksınlar cihazlar fos çıktı herzamanki gibi yaa sattıklarıyla yetinip halka açsınlar yada modül sisteme geçip şu kontördende vazgeçsinler.
baksana adamlar cihaz satamadıkça kampanyayı uzatmaya devam ediyorlar ama boşuna çünki bu halkın onlara güveni yok olmayacakta.
arkadaslar dsmart buyuk br firmayla anlastı humaxla yakında bunlarda satılacak bizlere bu kutuları bi guzl kaktırdı o makınlerde harddisk yuksek çözunurluklüğe uygun falan olucakmış
forumlarda yazıldı o kadar.kanmayın dsmarta diye .bişey diyemiyorum.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri