Þampiyon biziz
Galatasaray'ýn, mal varlýðý ile bütün kulüplerden çok daha zengin olduðunu belirten Adnan Polat, Feldkamp'a güveninin de tam olduðunu söyledi
Galatasaray Kulübü Baþkan Yardýmcýsý Adnan Polat, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp ile lig þampiyonluðuna ulaþacaklarýna inandýðýný söyledi. NTV'de canlý yayýna katýlan Polat, Alman teknik adamýn aðýr bir grip geçirdiðini anlatarak, "Almanya'ya gitmesine ben izin verdim. Çünkü ikinci yarýya dinlenip tam olarak hazýr baþlamasýný istiyorum. Tüm tersliklere karþýn baþarýlý bir ilk yarý geçirdik. Bence teknik heyeti ve futbolcularý alnýndan öpmek lazým. Ben, þampiyon olacaðýmýza inanýyorum" dedi.
'MONDÝ TEHDÝT ETTÝ, GÝT DEDÝM'
Kadrodaki futbolcularýný da deðerlendiren Polat, Lincoln'ün çok faule maruz kaldýðýný, sakatlýklar nedeniyle istedikleri verimi alamadýklarýný söyledi. Nonda'nýn da iyi oynadýðýný ifade eden Polat, "Uður da performansýyla beni utandýrdý. Bu kadar iyi ve istikrarlý bir futbol sergilemesini beklemiyordum" dedi. Polat sezon baþýnda ayrýlan Mondragon için de, "Benim bir prensibim var. Galatasaray'da oynamak istemeyen bir futbolcuyu ben tutmam. Mondragon'u çok severim. Ama o þartlarýný sundu, 'Ben giderim' diye tehdit etti. Ben de 'Git' dedim" ifadesini kullandý. Ümit Karan için Avrupa'dan ciddi bir öneri gelmesi durumunda transferi için yardýmcý olacaklarýný kaydeden Polat, "Ümit Türkiye'de sadece Galatasaray'da forma giymek istediðini, ancak kariyerinin son 2 yýlýnda Avrupa'da oynama heyecanýný yaþamak istediðini söyledi. Ümit'e yurtdýþýndan teklif gelirse biz onu tutmayacaðýz. Kendisine 6 teklif var, Beþiktaþ da istedi" diye konuþtu.
'G.SARAY'IN YARISI ETMEZLER'
Polat ayrýca, Galatasaray Kulübü'nün mali açýdan önemli mesafeler aldýðýný vurgulayarak, "Futbol için parasal güç çok önemli. Dört tane önemli projemiz vardý. Bunlarýn ikisi hayata geçti. Bunlar olursa Galatasaray'ýn önü çok açýk. Nakit akýþýnda rahat deðiliz. Ama tüm kulüplerin mal varlýklarý yanyana geldiðinde bile, 10 ile çarpýn, yine de Galatasaray'ýn yarýsý kadar etmez."
NTV-SABAH

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri