Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yılbaşı Kutlamaları Bize Göre Bi Alışkanlık mı ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Yılbaşı Kutlamaları Bize Göre Bi Alışkanlık mı ?

Evet arkadaşlar yılbaşı kutlamaları kültürel yozlaşma olarak adlandıralabilir mi ? Yorumlarınızı bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki kardeş ne işimiz var noelle yılbaşıyla bizimde örf ve adetlerimiz var bayramlarımız kadir gecemiz kandillerimiz cumalarımız var biz ler örf ve detlerimizle bunlara bağlıyız bırakalımda yılbaşıları hristiyanlar kutlasınlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tabiki kardeş ne işimiz var noelle yılbaşıyla bizimde örf ve adetlerimiz var bayramlarımız kadir gecemiz kandillerimiz cumalarımız var biz ler örf ve detlerimizle bunlara bağlıyız bırakalımda yılbaşıları hristiyanlar kutlasınlar
    Bende öyle düşünüyorum ama bizim düşüncemizin aksini iddaa edenler de var.

Onlarında düşüncelerini almak lazım diye düşünüyorum, Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende öyle düşünüyorum ama bizim düşüncemizin aksini iddaa edenler de var.

Onlarında düşüncelerini almak lazım diye düşünüyorum, Saygılar.

hımmm haklı olabilirsin :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben sizinle aynı fikirde değilim. Burada kutlanan insanların kendilerine iyi şeyler getireceklerine inandıkları yeni bir yılın başlangıcı. Buna yabancıların adetleri gibi bakmamalıyız. Elhamdülüllah müslümanız. Tabiiki bizim olan dini bayramları en güzel şekilde kutlayacağız. Yeni yilin kutlanmasını yalnız hırıstiyanlara aitmiş gibi algılamamak gerekir. Biliyorsunuz matbaa günah diye Osmanlıya yanılmıyorsam 200 sene sonra girmiştir. DOlayısıyla bazı şeylere dini yönden bakmamamız gerekir diye düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben sizinle aynı fikirde değilim. Burada kutlanan insanların kendilerine iyi şeyler getireceklerine inandıkları yeni bir yılın başlangıcı. Buna yabancıların adetleri gibi bakmamalıyız. Elhamdülüllah müslümanız. Tabiiki bizim olan dini bayramları en güzel şekilde kutlayacağız. Yeni yilin kutlanmasını yalnız hırıstiyanlara aitmiş gibi algılamamak gerekir. Biliyorsunuz matbaa günah diye Osmanlıya yanılmıyorsam 200 sene sonra girmiştir. DOlayısıyla bazı şeylere dini yönden bakmamamız gerekir diye düşünüyorum.
    Sende kendine göre haklısın usta amma Noel baba ,Ve yılbaşı gecesi Hz. İsa ' nın doğum günü yani milatdır. Bunu biz din haline getirmedik zaten başlı başına bi din olgusudur Yılbaşı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu hristiyanlar İsa(a.s) Şam'a inecek sözünü çama inecek anlayaıp,böyle uyduruk şeyler yapıyorlar.Hem ormanların korunması için bas bas bağırıyoruz.Ama yılbaşı gelince bi çamdan bişey olmaz diyoruz. Peygamber Efendimiz(a.s)'ın bi hadisi şerifi var.Diyor ki:"Öyle bir zaman gelecek ki,ümmetim ehl'i küfürün adım adım takip edecek.Hatta kertenkele yuvasına bile girseler oraya da girmeye çalışacaklar." Görüldüğü gibi şu an bu durumdayız.Lütfen kültür yozlaşmasına izin vermeyelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Boş verin ya hindiler düşünsün tartışsın bu konuyu kellesi kesilecek olan onlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

küçük yaşlardaki çocuklara küçük yaşta başlayarak hem okulda hem kreşlerde yılbaşı kutlaması balosu özel kıyafetler giydirerek eğitim veriliyor bu bizim ayıbımız!!
    Alışkanlıktan ziyade bir yaşam felsefesi olmuş durumda noel babasız çam ağaçsız birşey yapamıyoruz ramazan bayramımızdan kurban bayramımızdan daha çok ilgi görüyor gerçekten üzücü bir hadise
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elhamdulillah müslümanım Türküm. Yılbaşıda kutlarım Doğum günüde. İsteyen istediği yozlaşmış kültürüne devam eder. isteyen etmez. Kimsede bu konuda yargılayamaz beni..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri