REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon
85 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: SAT-4000-9000 Serisi 29-12-2007 Tarihli TPS Auto - Premier ok

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw arkadaslar emeginize saglik ben yukleyemiyèorum kutuya fabrika ayarlarini yukle diyom unu bile yapmiyor heralde bozuldu benim kutu webmastelige basladik bozuldu alakasi olabilirmi onceden rahatliklan yukluyodum cute ftp kurdum portlan alakasi olabilirmi acaba ellerinize saglik arkadasalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı desed Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaw arkadaslar emeginize saglik ben yukleyemiyèorum kutuya fabrika ayarlarini yukle diyom unu bile yapmiyor heralde bozuldu benim kutu webmastelige basladik bozuldu alakasi olabilirmi onceden rahatliklan yukluyodum cute ftp kurdum portlan alakasi olabilirmi acaba ellerinize saglik arkadasalar

arkadaşım cihazını modeli bilgileri ne bunları yazarsan sana yardımcı oluruz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşım özelikle uzun zamandır .bekliyordum .çok teşekür ediyorum .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşlar bu yazılımı cihaza yükledim. polsatlar açılmıyor.polsatlar gittimi acaba?cihaz goldmaster4150v

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı esat77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaşlar bu yazılımı cihaza yükledim. polsatlar açılmıyor.polsatlar gittimi acaba?cihaz goldmaster4150v
    Polsatlar gitmedide sanırım bu yazılım desteklemiyor olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Polsatlar gitmedide sanırım bu yazılım desteklemiyor olabilir
    teşekkürler usta..ilgin için..neyse ben tekrar 19-11-2207 yazılımı atayım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine sağlık üstad.çalışmalarında başarılar.yeniyılınkutlu olsun.TÜM FORM ÜYESİ ARKADAŞLARINDA YENİ YILNI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM.YENİ YIL HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞAALLAH.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH razı olsun ustalar elinize emeğinize sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımlar için zalime teşekkurler:45:
    Konu Admin tarafından (30-12-2007 Saat 01:42 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eski yazılımı yükledim..güncel keyleri girdim. polsatlar geldi..bilgilerinize..herkese teşekkürler

Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri