Teşekkur: 0
Merhaba arkadaslar.bende bu forumda yeniyim ve yardiminiza ihtiyacim var,eger bana yardim edebilecek bir arkadasim varsa sevinirim.Ben Dreambox dm 500s aldim.Biraz yardiminiza ihtiyacim var:
1-Öncelikle orjinal imaji yedeklemek istiyorum,bunu Dremup ilemi yapabilirim?Ve hangi kabloyu kullanmam gerek?(Nätverk kablosumu veya RS232 kablomu?Duz kablomu yoksa cross mu?
2-Cihazimda CCcam kullanmak istersem bunu hangi program ve hangi tip kablo ile yapabilirim?
3-Eger fabrikadan geldigi gunku haline döndurmek istersem (Yedekledigim imaji tekrar geri yuklemek istersem) hangi program ve hangi kablo ile yapmam gerek?
Bana bu konularda yardimci olursaniz sevinirim.Forumda bircok konuda yol gösteriyorsunuz,bu konudada yazilanlar var ama bir turlu olmadi,belkide ne cesit kabloyu hangi programda kullanmayi beceremedigim icindir sanirim.Hepinize saygilar...Ellerinize saglik.
dostum sorularının cevabı aslında forumda var biraz baksan bulursun şimdi tek tek anlatmak istesem cok uzun sürecek sadece kabloları söyleyim sana netword cablosu yani modemden flaswizard ile imge atabilirsin diger rs232 kablonlada imge atarsın comdan atmış olursun ve flas eyse yani cihazın flasını silerek imge atmış olursun bacup olayınıda flasfizard ile yapabilirsin forumda nasıl yapılacagı anlatılıyor biraz incele takıldıgın konularda yardımcı olmaya calışırız..
arkadaş süper bi açıklama yapmışsın çok teşekkür ederiz.
Sadece cross kablo ile mi flash atabiliyoruz. Normal bağlantı ile gerçekleştiremez miyiz?
teşekkürler
arkadaşım illaki cross kablo olması gerekmez port çoğaltıcı modem ilede cihaza bağlanıp flash wizard poroğramı ile backup atabilirsin önce ayarlar ve ekipmanlar cihazın ip nosunu,root ve dreambox yazacaksın daha sonra ayarları al ve kaydet diyeceksin imajı flash hafızaya yükle diyeceksin sarı klasöre tıklayıp masa üstüne aldığın imaj dosyasını bulup çift tıklayacaksın sana soracak yüklensinmi diye evet diyeceksin ve yükleme başlayacak hepsi bu kadar.
selam arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz. dm800se klon cihazımda rs232 girişi yok bu nedenle dreamedıt programını imaj atmak için kullanamıyorum.flashwizart la bacup atmayım diyorum her indirdiğime gecersiz imaj uyarısı alıyorum ve imajıda yedeklemiyor dm ye bağlanıyor bilgiler alınıyor diyor öylece kalıyor. cihazı arkadan kapatıp ön panelden power tuşuna basarak aldığım ip nosu ile explorer browzerden imaj atayım istiyorum burada da herşeyi ayarlayıp imajı tıklayıca yüklemeye geçmedenhata veriyor.uğraşmaktan beynim durdu lütfen yardımınızı rica ediyorum.selamlar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri