REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Dream s500

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41 Dream s500

Arkadaşlar dream s 500 aldım ilk yapmam gerekenler nelerdir hangi yükleme proğramını kullanman gerekiyor yardımçı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustimusty Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar dream s 500 aldım ilk yapmam gerekenler nelerdir hangi yükleme proğramını kullanman gerekiyor yardımçı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler....
    selam dostum seninle aynı kaderi paylaşıyoruz.benim cihazımda menü dili olarak türkçe bile yok.ingilizce ve almanca var sadece.yeni makinanı güle güle kullan dostum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anahtar kardeşim ben cihazın bütün işlemlerini hallettim şimdi de takır takır izliyorum sana kolay gelsinnnn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anahtar_54 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam dostum seninle aynı kaderi paylaşıyoruz.benim cihazımda menü dili olarak türkçe bile yok.ingilizce ve almanca var sadece.yeni makinanı güle güle kullan dostum.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Arkadaşım burada hangi programla neler yapabilecegin var burdan bu programları bularak istedigini yapabilirsin.. kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için tşk ler
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri