bu pluginsi ben verdim bir forumda @DEJAVU®42 arkadaşımızda paylaşmış.. ne diyelim paylaşım için teşekkürler..
İyi çalışmalar..
bu pluginsi ben verdim bir forumda @DEJAVU®42 arkadaşımızda paylaşmış.. ne diyelim paylaşım için teşekkürler..
İyi çalışmalar..
bak arkadaşım bir mesajın altını oku alıntıdır yazıyor.. bunu görmüşündür sanırım iki ben bunu senden almadım yani meraklı nickli birinden almadım kimden aldıgımı iyi biliyorum oda ayrı bir konu benim arkadaşımdır. ona saygımdan dolayı alıntıdır. ibaresini düşmüşüm oraya ama sen böyle ben bir yerde verdim olmaz senin nickini hic bir yerde görmedim duymadım neyse saygılar belki sen bizden alıp vermişindir nereye verdiysen :49: :49:
gerçekten ben yaptım ayrıca tüm cümleler bana ait orada şimdi link verirdim ama reklam olacak o yüzden ve bu başlığı görünce bu benim konum dedim o yüzden girdim buraya hatta flashfxpden düzenleyip türkçe yaptığımı bile hatırlıyorum.. neyse tamam bu konuyu fazla uzatmayalım.
size iyi çalışmalar diliyorum..
Saygılar benden @DEJAVU kardeş
Konu meraklı1 tarafından (15-01-2008 Saat 17:57 ) değiştirilmiştir.
pekala dostum madem sen yaptın sanada teşkkürler eline saglık.. cok güzel bir pulging en azından ben kulandıgım icin biliyorum.. eminim forumdaki dostalarımızda memnun kalmıştır teşkkürler meraklı1 saygılar benden kolay gelsin.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri