Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Luxsat KOD Downloader 3.0 ( Son sürüm ) + Türkçe! | anýnda tps , polsat , premiere OK

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Luxsat KOD Downloader 3.0 ( Son sürüm ) + Türkçe! | anýnda tps , polsat , premiere OK

evet arkadaþlar bu *** aracý ile tüm ***ler update! benim favori *** updatemdir türkçeleþtirme bana aittir.. alttaki dosyayý indirip Var/Tuxbox/Pluginin içine Yollayýn.. ve Chmod deðerini 755 yapýn

Ve sarý tuþtan luxsat downloader 3.0 | turkce yi bulup kullanýn

NOT: Her imaja olur ister pli kullanýn ister gemini veya nabilo tüm imajlara oluyor.
    en güzel *** güncelleme pluginidir. Anýnda TPS yi auto yapýyor ve onla beraber absatta auto oluyor ve polsat ve premiereyide ben bu *** pluginini D+ yý auto yaptýðý için yükledim ama D+larda Nagra 3 e geçtiler.. Seca sistemi ile açýlýyorlar.. ve seca sistemi ***ide yok!..
    söyleyeceklerim bu kadar yukarýdaki dediklerimi yaparak plugini yükleyin ve kullanýn.

Yorumlarýnýzý Bekliyorum

Ýyi Seyirler...

Meraklý1 arkadaþýmýza çalýþmasý icin teþkkür ederiz ellerine saglýk.

Konu DEJAVU®42 tarafýndan (16-05-2008 Saat 13:38 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usta bu skystar için dimi dvbdream kulanýyom zip ten çýkarýp Pluginin
    atsak yeterlimi selamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    usta bu skystar için dimi dvbdream kulanýyom zip ten çýkarýp Pluginin
    atsak yeterlimi selamlar

arkadaþým bu dreamboxlar icin bir keybulma programý skstarda denemedim ama skystar plugine atarsan deneyebilirsin suan dramboxta keyler sorunsuz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkurler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eline saðlýk hocam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkurler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler ellerine saðlýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu pluginsi ben verdim bir forumda @DEJAVU®42 arkadaþýmýzda paylaþmýþ.. ne diyelim paylaþým için teþekkürler..

Ýyi çalýþmalar..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý meraklý1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu pluginsi ben verdim bir forumda @DEJAVU®42 arkadaþýmýzda paylaþmýþ.. ne diyelim paylaþým için teþekkürler..

Ýyi çalýþmalar..
    bak arkadaþým bir mesajýn altýný oku alýntýdýr yazýyor.. bunu görmüþündür sanýrým iki ben bunu senden almadým yani meraklý nickli birinden almadým kimden aldýgýmý iyi biliyorum oda ayrý bir konu benim arkadaþýmdýr. ona saygýmdan dolayý alýntýdýr. ibaresini düþmüþüm oraya ama sen böyle ben bir yerde verdim olmaz senin nickini hic bir yerde görmedim duymadým neyse saygýlar belki sen bizden alýp vermiþindir nereye verdiysen :49: :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon1 Old

Alýntý DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bak arkadaþým bir mesajýn altýný oku alýntýdýr yazýyor.. bunu görmüþündür sanýrým iki ben bunu senden almadým yani meraklý nickli birinden almadým kimden aldýgýmý iyi biliyorum oda ayrý bir konu benim arkadaþýmdýr. ona saygýmdan dolayý alýntýdýr. ibaresini düþmüþüm oraya ama sen böyle ben bir yerde verdim olmaz senin nickini hic bir yerde görmedim duymadým neyse saygýlar belki sen bizden alýp vermiþindir nereye verdiysen :49: :49:
    gerçekten ben yaptým ayrýca tüm cümleler bana ait orada þimdi link verirdim ama reklam olacak o yüzden ve bu baþlýðý görünce bu benim konum dedim o yüzden girdim buraya hatta flashfxpden düzenleyip türkçe yaptýðýmý bile hatýrlýyorum.. neyse tamam bu konuyu fazla uzatmayalým.

size iyi çalýþmalar diliyorum..

Saygýlar benden @DEJAVU kardeþ
    Konu meraklý1 tarafýndan (15-01-2008 Saat 17:57 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri