Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Cami Bastıran vaaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cami Bastıran vaaz

İmam Hakyemez, öyle bir vaaz verdiki... Halk ayaklanıp camiyi bastı. İşte o vaaz;
    Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii imamı Hasan Hakyemez, verdiği vaazla camiyi bastırdı. İşte Hayemez'in vaazı;

GÜNAHA GİRERSİNİZ!
    “Eşini çalıştıran adamın biri gelerek, karısının kendisini patronu ile aldattığını söyledi. Bakın, karılarınızı çalıştırmayın, günaha girersiniz. Çünkü kadının 9 nefsi var. Hangisine hakim olsun. Erkeğin tek nefsi var ve buna hakim olabiliyor. Bunları kendim uydurmuyorum. İslam’ın emrini tebliğ ediyorum” dedi.

15 AK PARTİLİ KADIN CAMİYİ BASTI
    Bunun üzerine Fatih Sultan Mehmet Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri, imamı Büyükçekmece Müftülüğü’ne şikayet etti. Dernek Başkanı Hasan Çelebi, “Bunu duyan 15 AKP’li kadın camiyi bastı” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazılarının kadınlara karşı bu düşmanlıkları neden anlamıyorum.Halbuki onu'da doğuran'da bir kadın,eşide bir kadın,belkide kızı'da var.Ben bu gibi söylemlerin altında farklı şeyler arıyorum.Mesela her yönden bir yetersizlik bundan dolayı kadınlardan öç almak gibi şeyler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bazılarının kadınlara karşı bu düşmanlıkları neden anlamıyorum.Halbuki onu'da doğuran'da bir kadın,eşide bir kadın,belkide kızı'da var.Ben bu gibi söylemlerin altında farklı şeyler arıyorum.Mesela her yönden bir yetersizlik bundan dolayı kadınlardan öç almak gibi şeyler.
    Maalesef senin yazdığın gibi bu ve buna benzer yanlışlıklar, bazı insanlarımızı , benim inandığım din bu mu diye kendilerini sorgulamalarına neden oluyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri