12.03.a5 versiyonuna 12.01.a5 yükledim stream model,modülü iptal ettim.no av hatası verdi.classico da vermişti neden acaba dostlar.
12.03.a5 versiyonuna 12.01.a5 yükledim stream model,modülü iptal ettim.no av hatası verdi.classico da vermişti neden acaba dostlar.
yazılımı yüklemeden önce normalemusuz bir 12.01.a5 yazılımı yüklemen gerekirdi. şimdi sıraile emusuz yazılımı ardından bl219v4 loaderi ardından güncel emu yazılımını yükle ardından cihazı resetle ve uyduları taratır
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Modül iptal ederken bi hata yapmış olabilirsiniz adakoğlu haklıdır ,lehimleri kontrol edin.
SAYIN edem arkadas
Bence kablo baglantilarini bir daha gozden gec.irmelisin
selam arkadaslar steram yazilimdan kaon a nasil dönebilirim yardimlariniz icin simdiden tesekkürler
Kurukafa at sonra orijinal yazılımını at bu kadar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri