REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Nasıl Becerdin ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Nasıl Becerdin ???

Bektaşi, evinde misafir oldugu için, karpuzcuya ugramiş:

-Iyi karpuzun var mı?

-Kurabiye gibi baba, güven bana!

-Peki öyleyse iyi bir tane ver bakalım.

Karpuzcu birini seçip vermis.Baba erenler, almış ve eve gitmiş.

Bektaşi, yemekten sonra, konuklarının önünde karpuza gururla bıçağı vurmus.Fakat o ne? İlk bıçak darbesinden sonra etrafa dayanılmaz bir koku salmış. Karpuz ikiye ayrılınca, fos diye çürüyen içi masaya yayılmış. Tabii her taraf berbat, Bektaşi ise mahçup olmuş konuklarına. Baba, sabahi zor etmiş ve soluğu karpuzcuda almiş:

-Erenler, seni tebrik ederim?

Karpuzcu şaşırmış:

-Hayrola baba, beni niye tebrik ediyorsun?

Bektaşi:

-Ulan kesmeden, delmeden o karpuzun içine nasıl sıçtın, dogrusu şaşıp kaldım. Seni onun için tebrik ediyorum.

Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler emmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sihirli Sandalet

Bir adamla karısı Mısır'da eski bir çarşıda geziyorlarmış. Ayakkabı satılan bir dükkânın önünden geçerlerken satıcı içerden seslenmiş, buyur etmiş, girmişler.
    - Satıcı "çok özel büyülü sandaletlerim var beyefendi, sizi kek te çok vahşi ve kuvvetli yapacak sandaletler..." Adam tabi ki erkekliğe leke sürdürmemek için pek önemsememiş ama eski günleri özleyen karısının ısrarlarına dayanamayıp sandaletleri denemeye karar vermiş. Adam sandaletleri giyer giymez gözleri parlamış, kalbi hızlı hızlı atmış, fiziksel değişimler başlamış, nefesi serileşmiş gözleri büyümüş ve etrafına seri bir şekilde bakınmaya başlamış. Karısı bir adım geri kaçmış "Aman allahım dur dur..." derken adam koşmuş, satıcıyı yakaladığı gibi tezgaha yatırmış, pantolonunu parçalayarak çıkarmaya başlamış, bu arada satıcı bir yandan kurtulmaya çalışırken bağırıyormuş,
    -"Sandaletleri ters giydin lan!..."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demek ters giyince yan etkileri varmış.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri