REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: horizantel kanallarda sinyal yok

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart horizantel kanallarda sinyal yok

arkadaşlar dreamboxda ilginç bir arıza çıktı karşıma..horizantel kanallarda sinyal yok...............arkadaşımın çocugu bir tuşa basmıs...sonrasında horizantel yayın yapan hiç bir uydudan sinyal alamamaktadır..aynı cihazdan benim cihazda problem yok...benim çanağa -uyduya onun cihazını takıyoruz..işte onun cihazı horizantel yayın yok.ber çok yüksek uyduyu görüyor fakat kanal sinyali gelmiyor.....benim cihazı takıyoruz aynı marka aynı lnb aynı çanakta sorun yok...başka cihaz visionnet le yine sorun yok..fakat arkadaşın cihazına bir çözüm bulamadık...3-4 defa flash attık fabrika ayarına döndük nafile ...........bir fikri olan varmı acabasaygılar.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cİhazin Lnb ÇikiŞi ArizalanmiŞ Olabİlİr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cİhazin Lnb ÇikiŞi ArizalanmiŞ Olabİlİr
    teşekkürler arkadaşım.başka cihazlarda denediğimde sorun yok..........sorunlu dediğim cihazda yine aynı sendrom.........herşeyiyle denedim olmuyor horizantel yayınlar hiçbir uyduda maalisef sinyal yok ..fakat uydu sinyalini görüyor.......ama snr maalisef yok gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bendede ona yakın sorun var. Örneğin Premier (Astra 19.2) kanallarına ait Horizantal frekanslarda sinyal yok. 11758, 11720. 11798, 12032, 12148 gibi. Sebebini bende merak ediyorum. Selamlar..

Cihaz Sunny AT 7010 DCIZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendeki çok ilginç değilmi.hiç bir uydunun horizantel olan kanallarıni göstermiyor almıyor......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

servisle görüştüm yarın İstanbula servise göndereceğim......saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sorun bendede olmustu "dısech" degıstırınce problem ortadan kalktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı huliki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynı sorun bendede olmustu "dısech" degıstırınce problem ortadan kalktı
    diseq dahil uydu değişikliği lnb değişikliği herşey yapıldı .başka cihaz aynı uyduda gösteriyor.........servisle görüştüm istanbuldan ..yarın kargo ile gönderiyorum.sonuçlarını yazarım.....saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz değiştirildi.......yenisi geldi .......inpa elektronike sonsuz saygılarımla.........ilgilenen orhan bey ve nurettin beye selamlar....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri