REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: AVEA gizli numara engelleme

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AVEA gizli numara engelleme

AVEA gizli numara engelleme
    avea hattı olan arkadaşlar eğer gizli numaradan aranmak istemiyorsanız
    online işlemler menüsünden "hattınızla ilgili işlemler" menüsüne gelerek "gizli numara engelle " seçeneğini tıklayarak aktif hale getirebilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir avea kalmıştı şimdi guzel oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya zaten 2008 ten sonra mecbur olacak bu hizmet o yüzden hepsi yaptı işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar # 31#yaptığımız zaman yine aynı gizli numara çıkıyor ama telefon menüsünden arayan kimliğimi gizlediğim zaman işe yarıyor bence pekte işe yarayacak bi sistem değil üzgünüm yine olmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turkcell ve vodafone hatlarda sorun yok.Avea olmadıgı için bilemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turkcellde hiç bir yere mesaj gönderilmeden yada internetten islem yapılmadan direk *253# engellenebiliyor.avea sineğin ayağındaki giden yağımı hesaplıyor yoksa bunun kısa yolu yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla avea böyle uyuz bir sistemle çalışıyor işte hiç bir kısa yolu yok gibi nerdeyse kontörümü sormaya bile üşeniyorum bazen oraya gir ordan çık öbür tarafa gir telefonun menüsünde gezip duruyon bi kontör sormak için herkes aslında mail atmalı avea müşteri hizmetlerine ya da şikayet yapılan sitelere sürekli şikayette bulunsak bu sorun çözülür belki ellerinden gelmiyecek bi şey değil isteseler yaparlar tüm kısayolları ama 1 kontör e tenezzül ederek abonelerini kaçırıyorlar haberleri yok şaşkınların

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart a ve a

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla avea böyle uyuz bir sistemle çalışıyor işte hiç bir kısa yolu yok gibi nerdeyse kontörümü sormaya bile üşeniyorum bazen oraya gir ordan çık öbür tarafa gir telefonun menüsünde gezip duruyon bi kontör sormak için herkes aslında mail atmalı avea müşteri hizmetlerine ya da şikayet yapılan sitelere sürekli şikayette bulunsak bu sorun çözülür belki ellerinden gelmiyecek bi şey değil isteseler yaparlar tüm kısayolları ama 1 kontör e tenezzül ederek abonelerini kaçırıyorlar haberleri yok şaşkınların
    aynen öyle. aria olarak herşey güzel gidiyordu ama avea olduklarından beri ben bu hatta bişey görmedim. hala ilk aldığım tarife geçerli. kontorların nereye gittiği belli değil. her bişeyi kontorlu. ayarları bile kontorle alıyorsunuz. müşteri hizmetleri kontorle arıyorsunuz. hediye kontorleri kullanmak için ana bakiye ister. bunun gibi bir sürü saçma -sözde- hizmeti var. ilk alanlardanım hattı ve kodla birlikte operatör değişiminin çıktığı gün hattımı vodafone yapacağım... mutlu yıllar...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri