Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: dizüstü yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dizüstü yardım

bana yardımcı olun bir dizüstü sahibi olalım dedik format atamıyorum bu ne anlama geliyor yardımlarınız için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işletim sistemi cdn sağlamsa önce biostan cd romu göster .
    ayrıca bazı laptoplarda format atılmaması için biostan boot kapalıdır.aktif hale getirmen gerekir.
    seninki bu dedikler,me benziyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işletim sistemi cdn sağlamsa önce biostan cd romu göster .
    ayrıca bazı laptoplarda format atılmaması için biostan boot kapalıdır.aktif hale getirmen gerekir.
    seninki bu dedikler,me benziyor

tşkr nasıl aktif hale getirebilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bios girmek için bilgisayar açılırken del tuşuna bir kaç sefer basıldığında bios bölümüne girersiniz.Zaten bilgisayar açılırken ekranda hangi tuş ile bios girileceği yazar.Bu bölümden Boot yapmat için Cd rom öne alınız.Birde sisteminizde HDD disablet yani kapalı gözükküyor.Bunu İlgili bölümden Enablet yanı açık yapıp sisteme kayıt yapınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bios girmek için bilgisayar açılırken del tuşuna bir kaç sefer basıldığında bios bölümüne girersiniz.Zaten bilgisayar açılırken ekranda hangi tuş ile bios girileceği yazar.Bu bölümden Boot yapmat için Cd rom öne alınız.Birde sisteminizde HDD disablet yani kapalı gözükküyor.Bunu İlgili bölümden Enablet yanı açık yapıp sisteme kayıt yapınız.

cevap için teşekkürler ben buna bir arkadaştan boot cdsiyle acıyordum fdisk filan cektim görebiliyordum hardiski şuanda göremiyorum açılmıyor hiç bişey sadece ilk(üsteki) resimlerdeki hata veriyor ben de boot cdye acık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordlordleon Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cevap için teşekkürler ben buna bir arkadaştan boot cdsiyle acıyordum fdisk filan cektim görebiliyordum hardiski şuanda göremiyorum açılmıyor hiç bişey sadece ilk(üsteki) resimlerdeki hata veriyor ben de boot cdye acık

Degişik x-p cd leri ile yükleme yapmaya çalış.
    Biosda Hdd yi görmen gerekiyor.Bios Bölümünde Hdd ayarları ile ilgili başka bölümler vardır.Buradan Hdd yi enablet yapınız.Bios ayarlarını Fabrika ayarlarına yani resetleyebilirsiniz.Bilgisayarınızda Sata Hdd varsa Raid driveri yüklemeniz gerekebilir.Yeni X-P cd leri var.Cd içerisinde Raid driverleri yüklenmiş, Bu cd lerden bulmaya çalışınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adakoğlu teşekkürler her dediğini denedim bunun işletim sistemi windows 98 fat 32ydi xp atabilmek için ntfs lazım galiba onuda yapabiliyordum denedim 10 tane cd ama olmadı şimdi biosu hep kitledi galiba anlamadım kafayı yiyecem işlemcisi güzel olmasa sallayacam p 3 800 düşüncelerini yazdığın için teşekkürler tekrardan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordlordleon Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bana yardımcı olun bir dizüstü sahibi olalım dedik format atamıyorum bu ne anlama geliyor yardımlarınız için teşekkürler
    benim takıldığım yer cdyi boot olarak okutamıyorum dvdrom var ondan boot cdsi var kurtarma filan cdsi onu görüyor ama işletim cdsini görmüyor anlayamadım
    Konu lordlordleon tarafından (27-12-2007 Saat 12:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pm cevap yoladım pm ıncele

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pm cevap yoladım pm ıncele

gacvokem ustam yardımların için teşekkürler ben bunun hardiske başka pcde format atıcam dvd romu değiştirecem bakalım sana cevap yazıcam herşey için teşekkürler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri