REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anti virüs programı mevcut pc de nod32 taramada da virüs bulmuyor arkadaşım bilmiyorum valla sorun nedir iyi bi format atılması şart amateşekürler bilgi paylaştığınız için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı o'azis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anti virüs programı mevcut pc de nod32 taramada da virüs bulmuyor arkadaşım bilmiyorum valla sorun nedir iyi bi format atılması şart amateşekürler bilgi paylaştığınız için
    Bu kadar sorun için format atmayınız.Trojen temizleme programı ile sisteminizi temizleyiniz.Sistem geri yükleme yaparak düzeltebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

trojan temizleme programı mevcut mu formumuzda ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı o'azis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    trojan temizleme programı mevcut mu formumuzda ?

Olmazmı ne ararsan var.
    Forumda biraz gezinti yapmanız yeterli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet senin upload ettiğin programı buldum teşekürler indiriyorum şimdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Oldsman biraz detaylı bilgi verirmisin bu program hakkında yani trojan silici program hakkında yükledim tarattım ve knight online oyunundan bir dosyalar silindi tarama yapıldıgında tehlikeli dosya bulduğunda hangisiyle silicez 4 seçenek var silme seçeneği herhalde ingilizce bilmiyorum.ve forumda lisans ilaç vermek yasak mı bu program için bilmiyorum varmı elinizde lisans ilaçları?tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Oldsman biraz detaylı bilgi verirmisin bu program hakkında yani trojan silici program hakkında yükledim tarattım ve knight online oyunundan bir dosyalar silindi tarama yapıldıgında tehlikeli dosya bulduğunda hangisiyle silicez 4 seçenek var silme seçeneği herhalde ingilizce bilmiyorum.ve forumda lisans ilaç vermek yasak mı bu program için bilmiyorum varmı elinizde lisans ilaçları?tşk
    Hangi programı indirdiniz önce onu öğreneyim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

trojen remover en son upload ettiğin sürümü yükledim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorunum hala düzelmedi devam etmekte

resim net değil okunmuyor ama sürekli pc kapanırken bu hata çıkmakta;
    nasıl düzelticem arkadaşlar bu hatayı bilgisi olan yardımcı olabilir mi?:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

programı kaldır yeniden yükle

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri