Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 45 milyon karşılığında ömür boyu garanti?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 45 milyon karşılığında ömür boyu garanti?

İİİ akşamlar saygı değer arkadaşlar yeni aldığım duyumlara göre bazı tali bayiii ve ana bayii olupta montajla ilgilenen şahıslar yeni uydu taktırıp alacağı fiat haricinde extra olarak 45 milyon karşılığında yeni uydu takacak olan şahıslara ömür boyu garanti veriyorlar bilmek istediğim gm fabrikasının bu işten haberi varmı veya bu paradan çıkarı oluyormu bu söylentilerin gerçek yüzeyi nedir şahış olarak çanak anten ücreti haricinde 45 milyon karşılığında bazı talii bayiler müşterilerine ömür boyu garanti sunuyor mesela ben 1 ay önce 1.5 milyara 1 buz dolabı aldıydım 7 yıl garantili yapmaları için extra olarak 36 milyon para aldılar benden 150 milyon karşılığında takılan uydu anten setine extra olarak ödenen 45 milyon ile nasıl ömür boyu garanti verebiliyor acaba fabrikanın bundan haberi varmı veya bayii ile tali bayiii sayılan bu şahıslar doğrumu yapıyor yoksa müşteri çekmek amacıylamı bu tuzağı uyguluyorlar insanları bu derece aldatmaya hakları varmı acaba bu gün 150 milyon karşılığında extra olarak 45 milyon para alacakta satacağı cihaza ömür boyu garanti verecek 150+45=195 milyon ömür boyu bayiinin garanti verme hakkı varmı......
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ARKADAŞIM BEN GOLDMASTER SERVİSİYİM şu ana kadar bize fabrikadan bu olayla alaklı bir bilgi verilmedi..DİKKAT EDİN PARANIZI KAPMASINLAR..ÜLKEMİZDE MASUMUN PARASINA GÖZ DİKEN ŞEREFSİZ ÇOK.....

AMA GOLDMASTERİN ÖMÜRBOYU GARANTİLİ CİHAZLARI MEVCUT .SADECE CİHAZ İÇİN ÖMÜR BOYU GARANTİ 10500FTA ve CI 10700 FTA ve CI 10900 FTA ve CI larda bulunmaktadır...
    Konu halil07 tarafından (31-12-2007 Saat 20:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizede böyle bir bilgi gelmedi gelse forumda gm yetkilileri söylerdi
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar böle bişey yok ya adam işkembeden konuşuyor sırf vatandaşı dolandırsın diye yapıyor insanlıkmı bu yaptığı gm fabrikasıda bazı modeller için ömür boyu garanti veriyormuş diye laf işittim ama ne derece doğru onuda bilmiyorum adam soymaktan başka bişi değil ömür boyu garanti hehhhh şahsen bana ömür boyu garanti verseler gülüp geçerim ben bile böyle bir anlaşmayı kabul etmem direk yalandır diye aklıma gelir bir iki yıla kadar zaten TÜRKİYEMİZDE digital cihazlar ölüp HD sistemli yeni cihazlar üretilip satılacak malum eski digital resiverlar çöplük olacak eee sonra vatandaş gm. ömür boyu garantili olarak aldığı beş para etmez olacak olan cihazı ne yapsın gidip ömür boyu gm bayisinden veya tali bayisinden satın aldığı cihazı geri verip hd sistemli yeni cihazlamı değiştirecek PALAVRA YA....böğle yapan şahıs herkim olursa olsun resmen dolandırıcılıık yapıyor almanyada olsa varya bayiiliği elinden alınıp tazminat bile öder ama gel gelelim türkiyemize malum fabrika ömür boyu garnti biçiyor ee o zaman bayi ve talii bayiler neme yapmasınlar....

Notig.Arkadaşlar benim amacım hiç bir insana veya markaya karşı bir saygılsızlık yapma gibi bir davranışım asla olamaz tabiii şu anda digital resiver furyası devam etmektedir zamanında milyonlar ödediğimiz bazı cihazlar zamanla malesef beş para etmez durumunu düşüyor......en derin sevgi ve saygılarımla aliharbiye.
    Konu aliharbiye tarafından (01-01-2008 Saat 17:31 ) değiştirilmiştir.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri