ya arkadaşlar böle bişey yok ya adam işkembeden konuşuyor sırf vatandaşı dolandırsın diye yapıyor insanlıkmı bu yaptığı gm fabrikasıda bazı modeller için ömür boyu garanti veriyormuş diye laf işittim ama ne derece doğru onuda bilmiyorum adam soymaktan başka bişi değil ömür boyu garanti hehhhh şahsen bana ömür boyu garanti verseler gülüp geçerim ben bile böyle bir anlaşmayı kabul etmem direk yalandır diye aklıma gelir bir iki yıla kadar zaten TÜRKİYEMİZDE digital cihazlar ölüp HD sistemli yeni cihazlar üretilip satılacak malum eski digital resiverlar çöplük olacak eee sonra vatandaş gm. ömür boyu garantili olarak aldığı beş para etmez olacak olan cihazı ne yapsın gidip ömür boyu gm bayisinden veya tali bayisinden satın aldığı cihazı geri verip hd sistemli yeni cihazlamı değiştirecek PALAVRA YA....böğle yapan şahıs herkim olursa olsun resmen dolandırıcılıık yapıyor almanyada olsa varya bayiiliği elinden alınıp tazminat bile öder ama gel gelelim türkiyemize malum fabrika ömür boyu garnti biçiyor ee o zaman bayi ve talii bayiler neme yapmasınlar....
Notig.Arkadaşlar benim amacım hiç bir insana veya markaya karşı bir saygılsızlık yapma gibi bir davranışım asla olamaz tabiii şu anda digital resiver furyası devam etmektedir zamanında milyonlar ödediğimiz bazı cihazlar zamanla malesef beş para etmez durumunu düşüyor......en derin sevgi ve saygılarımla aliharbiye.
Yer imleri