Slm Arkadaslar ben dreambox menüsüne giremiyorum üzerinde Nabilosat yüklü
Menüye birtürlü giremiyorum fisini cektim taktim ama hala Nabilosat gidip geliyor ama birtürlü ana programina girmiyor ne yapmam gerekiyor yardimci olurmusunuz![]()
Slm Arkadaslar ben dreambox menüsüne giremiyorum üzerinde Nabilosat yüklü
Menüye birtürlü giremiyorum fisini cektim taktim ama hala Nabilosat gidip geliyor ama birtürlü ana programina girmiyor ne yapmam gerekiyor yardimci olurmusunuz![]()
Hizli cevabin icin cok sag ol ama ben senin anliyacan yeniyim nasil yüklenir bilmiyorum RS232 kablosu falan lazim imis bende sadece router üzerinden baglaniyorum internete Network kablosu var onunla olurmu? eger olursa yardim edermisin![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
slm Serkan Kardes Memlekt nere problem cikarsa sana nasil ulasabilirim?
Cross Kablosu yok bende sade network kablosu var olurmu
Cross kabloyu PC'nize ve Dream'e baglayin.
size anlattigim gibi hic bir bilgim yok onun icin sizden yardim istiyorum cünkü saat 6 dan beri cildiricam bir türlü yardim eden olmadi
İşiniz zor neden derseniz.Yarın ilk işiniz ethernet kablosu almanız sonra modemden port acmanız gerekmektedir(Modem de tek cıkışlı olmayacak).Modemden port actıgınız takdirde cihazın bilgilerine ulaşırsınız.Yoksa birşey yapamazsınız.Denizlide bu işi yapanlar var sanırım onlara göstermeniz iyi olacaktır..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri