REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dreambox menü sayfasi kilitlendi yardim lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreambox menü sayfasi kilitlendi yardim lütfen

Slm Arkadaslar ben dreambox menüsüne giremiyorum üzerinde Nabilosat yüklü
    Menüye birtürlü giremiyorum fisini cektim taktim ama hala Nabilosat gidip geliyor ama birtürlü ana programina girmiyor ne yapmam gerekiyor yardimci olurmusunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeniden image yuklemeye denedin mi?Bendede ilk basta öyle yapmıştı forumda olan imageyi yukledim düzeldi sende dene bir istersen Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Slm Serkan Arkadasim

Hizli cevabin icin cok sag ol ama ben senin anliyacan yeniyim nasil yüklenir bilmiyorum RS232 kablosu falan lazim imis bende sadece router üzerinden baglaniyorum internete Network kablosu var onunla olurmu? eger olursa yardim edermisin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı musti20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hizli cevabin icin cok sag ol ama ben senin anliyacan yeniyim nasil yüklenir bilmiyorum RS232 kablosu falan lazim imis bende sadece router üzerinden baglaniyorum internete Network kablosu var onunla olurmu? eger olursa yardim edermisin
    Rs 232 gerek yok ethernet kablonuz varsada olur bu talimata göre Yukleyiniz.Aslında basit ama yeni oldugunuz için sorun olabilir.Resimli talimata göre yaparsanız sorun olmaz

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm Serkan Kardes Memlekt nere problem cikarsa sana nasil ulasabilirim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı musti20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm Serkan Kardes Memlekt nere problem cikarsa sana nasil ulasabilirim?
    Memleket Turkiyede, şehirde supersatforumdan her zaman yardım alabilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cross Kablosu yok bende sade network kablosu var olurmu

Cross kabloyu PC'nize ve Dream'e baglayin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cross Kablosu yok bende sade network kablosu var olurmu

Cross kabloyu PC'nize ve Dream'e baglayin.
    Siz paylaşım alıyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

size anlattigim gibi hic bir bilgim yok onun icin sizden yardim istiyorum cünkü saat 6 dan beri cildiricam bir türlü yardim eden olmadi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

size anlattigim gibi hic bir bilgim yok onun icin sizden yardim istiyorum cünkü saat 6 dan beri cildiricam bir türlü yardim eden olmadi
    İşiniz zor neden derseniz.Yarın ilk işiniz ethernet kablosu almanız sonra modemden port acmanız gerekmektedir(Modem de tek cıkışlı olmayacak).Modemden port actıgınız takdirde cihazın bilgilerine ulaşırsınız.Yoksa birşey yapamazsınız.Denizlide bu işi yapanlar var sanırım onlara göstermeniz iyi olacaktır..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri