Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Bu ayılar her yılbaşında bu rezaleti bize yaşatacaklarmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç şaşırmadım. böyle aciz yaratıkları otacizi yaptıkları yerde taksimin göbeğinde asacaksın. Dün gece bende taksimdeydim. sokaklarda ve istiklal caddesinde gözleri dönmüş yamyamları görmek hiçte zor değil. her adımda 2 3 tane zibidi yılbaşını bahane edip birilerine sarmak ellemek kendilerini tatmin etmek için arayıştalardı.. Balo sokakta yine böyle kendini bilmez 3 4 kişilikyaratıklar 2 bayana tacide bulunuyolardı fakat bu sefer sert kayaya çarptılar. sokaktaki başka bir grup neredeyse linç edecekti çocukları.polis bile gelmedi sokağa. utanmasam telefonumla kameraya çekecektim. kızlara olan tacizi değil. yedikleri dayağı ama ne yazıkki bilinçli insanlar bu yaratıklardan daha az.. avrupa birliğinden kovulan ilk ülke Türkiye olursa hiç şaşırmayın. tabi girebilirse AB ye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kemal Turan usta, niye ayılara hakaret ediyosunki...ayı dediğimiz mahlukat ormanda kendi halinde yaşayan bi hayvandır...bu ahlaksızlara taksimin orta yerinde eşek sudan gelinceye temiz bi dayak atacaksın..o ahlaksızlar şunu bilmelidir ; oraya gelen turistler sağlam ayakkabı olmayabilirler...yada düzgün insanlardır...bilemeyizki...her gördüğün rus vb. turistler ahlak dışı muamele görmek içinmi geliyor buraya???ayıptır yaw...zamparalık yapacaksanda git edebinle yap...ona buna sarkıntılık etme...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

namussuz herifler. kemikleri kırılıncaya kadar bir dayak lazım bu itlere.
    öyler hangi çağdayız ayaklarıda kimse yapmasın.
    Bu çağda bu rezillikler oluyorsa dayakta olmalı idamda...
    poliste bir alem....sadece uyarmış...yani yapılanlar yanlarına kar kardı. seneye yine yapalım nasıl olsa polis bişey demiyor demişlerdir...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yapanalrin tiplerini gordunuzmu hepsi ayioglu ayi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bunlara söylenecek çok şey var ama neyse.bunu yapanları ne kadar ........ çocuğu olduklarını söylemeye gerek yok sanırım.sanki anaları bacıları yok.bunu yaparken bunları da düşünseler.allah böylelerine gün yüzü göstermez inşallah.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlara ayı diyerek ayıları hakaret etmiş oluyoruz arkdaşlar bunlara yakışırtabir bulalım ben o........çaocukları diyeceğim ama annelerinin ne suçu var bu şerefsizler kendi eşlerine ve bacılarına nasıl sokağa salıyorlar acaba demekki onlarında başına böyle birşey ğelirse ğelsin yapana helal olsun diyorlardır sanırım

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri