REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: digix dsc 911U

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart digix dsc 911U

arkadaslar digix dsc 911U cihazina yazilim yukleme programi ve guncel yazilim dosyasi hakkinda bilgisi olan arkadaslardan saygiyla rica ediyorum. (Hotbird kanallarini izlemek icin.)
    Daha once yumatu kullaniyodum onu bulmak daha kolaydi, bu cihaz hakkinda pek bir bilgim yok.

simdiden tesekkurler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nayorgun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar digix dsc 911U cihazina yazilim yukleme programi ve guncel yazilim dosyasi hakkinda bilgisi olan arkadaslardan saygiyla rica ediyorum. (Hotbird kanallarini izlemek icin.)
    Daha once yumatu kullaniyodum onu bulmak daha kolaydi, bu cihaz hakkinda pek bir bilgim yok.

simdiden tesekkurler..
    sistem bilgisi bölümünden h/w değerine bakarak sunny-kaon-stream bölümlerinden yeni yazılımları yükleyebilirsiniz.h/w değerlerini karıştırmayın cihazınıza zarar verebilirsiniz.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

h/w değeriniz 13.42.6D yada 13.42.65 gibi bir değer ise bende bu h/w değerlerinden thor uydusu için yazılım arıyorum
    Konu cellini tarafından (01-01-2008 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme yapıldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler.
    benim cihaz h/w 13.42.65 fakat bahsettiginiz adreste ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. )
    bu degerde bir yazilim var, yani herhalde bunu yuklemem gerekiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nayorgun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tesekkurler.
    benim cihaz h/w 13.42.65 fakat bahsettiginiz adreste ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. )
    bu degerde bir yazilim var, yani herhalde bunu yuklemem gerekiyor.
    Yukarıdaki limdeki yazılımı yukleyin.Şu anda polsatları elle girerek TPS ve ABSAT larda şu anda açık zaten yanlım çakılı moduüunuzdeki versiyon nedir onu bilmiyoruz.Onuda cart 1.080 yazılım atmanız gerekiyorda çakışmaması için.Emu ile modül çakışıyor. Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok tesekkurler arkadaslar
    oldu bizim is, kanallar acik.
    emeginize saglik.
    ;)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri