Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: at 1030 dci skyz izlenen kanallar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

at 1030 dci skyz izlenen kanallar

arkadaşalar benim at 1030 dcizskyz hw v12.03.A5 loader sunny cihaz ile şu anda multi kanallarını pink private***** zık/xxl usuha belgesel tps ve daha yüzlerce kanalı izliyorum.Bu viev xxx kanalının kapanmasından sonra kanal kilitini açık hale getirmamdan sonra başladı ve halen devamediyor Sizinle paylaşmak istedim acaba sadece bendemi yoksa genel mi açık bu kanallar .teşekürler:45:
    Konu vfidan tarafından (02-01-2008 Saat 03:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vfidan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşalar benim at 1030 dcizskyz hw v12.03.A5 loader sunny cihaz ile şu anda multi kanallarını pink private***** zık/xxl usuha belgesel tps ve daha yüzlerce kanalı izliyorum.Bu viev xxx kanalının kapanmasından sonra kanal kilitini açık hale getirmamdan sonra başladı ve halen devamediyor Sizinle paylaşmak istedim acaba sadece bendemi yoksa genel mi açık bu kanallar .teşekürler:45:
    Tps paketi şifresiz yayın yapmaktadır o kanalları o yüzden açılmış.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tps paketi şifresiz yayın yapmaktadır o kanalları o yüzden açılmış.
    sayın hçakır
    yazdıklarımı ya tam okumadınız yada ben anlatamamışım
    yayınlar şifreli diyorum.yaklaşık 10 gundur izliyorum sistem kurmada kanal kilitliyi açık konuma aldığımda ve kart takıldığında yayınları izleyebiliyorum.kanal kilitini kilitli konumuna aldığımda yayın şıfrelenip açılmıyor.Bilmem anlatabildimmi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vfidan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın hçakır
    yazdıklarımı ya tam okumadınız yada ben anlatamamışım
    yayınlar şifreli diyorum.yaklaşık 10 gundur izliyorum sistem kurmada kanal kilitliyi açık konuma aldığımda ve kart takıldığında yayınları izleyebiliyorum.kanal kilitini kilitli konumuna aldığımda yayın şıfrelenip açılmıyor.Bilmem anlatabildimmi.
    Bahsettiğiniz kanallar bazen önceki şifreleme sistemine dönüyor.Böyle durumlarda izleyebilirsiniz.Tekrar yeni şifreleme sistemine döndüğünde izleyemezsiniz.Çihazınızı 12.01.A5 dönüştürüp yazılımını yüklemeniz gerekiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bahsettiğiniz kanallar bazen önceki şifreleme sistemine dönüyor.Böyle durumlarda izleyebilirsiniz.Tekrar yeni şifreleme sistemine döndüğünde izleyemezsiniz.Çihazınızı 12.01.A5 dönüştürüp yazılımını yüklemeniz gerekiyor.
    ya anlatamıyorum galiba 20-25 güne yakın bir süreden beri izliyorum diyorum.
    hangi şifreleme bu kadar zaman keylerini değiştirmezki.at 1030 dciskyz de ..vievxxx kanalı yayınları kesildiği günden beri kesintisiz izliyorumm bu yayınları. KOLAY GELSİN....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart arastırmak

ya hocam niye anlamak istemiyorsunuz o malum kanallar suan sifresiz tum cihahazlarda acık acık acık acık lutfen bu konuyu kapatalım artık herkes sıkıldı ha bide 1030 cihazlar artık tarih oldu ne yapsan bos

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet hepsi açık şifresiz şu anda o yüzden izliyoruz bendede aynı cihaz var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlaar ben 1030 sky gömülü modülü iptal edeceğim ama bu durumda lig tv kartımı yine burada kullanabilecekmiyim aydınlatırsanız sevinirim.teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı basat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlaar ben 1030 sky gömülü modülü iptal edeceğim ama bu durumda lig tv kartımı yine burada kullanabilecekmiyim aydınlatırsanız sevinirim.teşekkürler.
    Modülü iptal ediyorsunuz lig tv'yi izleyemezsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 kartsız ve modülsüz izleyen varmı

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadşlar bazen değil,sürekli izliyorum diyorum yani ne zaman açsam bahsettiğim kanallar açılıyor belgesel kanalı usuha ve c cinema'nın tüm kanalları,tps,multivizyon,baby tv ...daha ne olsun paylaşmak istedim sizinle .Ayrıca da suny at 1030 tarih olmuş yada antika olmuş umurumda değil şu anki cihazın yaptıklarını size aktardım ilgilenen olabilir diye.
    Ayrıca şu bahsettiğim kanalları tek bir allahın kulu kartsız ve modül olmadan izliyorsa soylesin tamam derim o zaman anlarım.
    Herkese iyi çalışmalar.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri