Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
29 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: at 1030 dci skyz izlenen kanallar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vfidan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadşlar bazen değil,sürekli izliyorum diyorum yani ne zaman açsam bahsettiğim kanallar açılıyor belgesel kanalı usuha ve c cinema'nın tüm kanalları,tps,multivizyon,baby tv ...daha ne olsun paylaşmak istedim sizinle .Ayrıca da suny at 1030 tarih olmuş yada antika olmuş umurumda değil şu anki cihazın yaptıklarını size aktardım ilgilenen olabilir diye.
    Ayrıca şu bahsettiğim kanalları tek bir allahın kulu kartsız ve modül olmadan izliyorsa soylesin tamam derim o zaman anlarım.
    Herkese iyi çalışmalar.
    usta senin şuan izledeğin kanallar TPS paketinde olan kanallardır ve bu kanallar yaklaşık bir aydır eski şifreleme sisteminde yayın yapıyor yeni sisteme gectiğinde tekrar izlemezsin.. saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayı v fidan arkadaşlar haklı ben hiç bir işlem yapmadığım halde izliyorum o kanalları.şu bir gerçek ki artık 1030 lar populeritesini yitirdi.yazılım falan gelmez artık.konuyu kapatmak en iyisi sanırım yinede paylaşımın için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı prof17 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayı v fidan arkadaşlar haklı ben hiç bir işlem yapmadığım halde izliyorum o kanalları.şu bir gerçek ki artık 1030 lar populeritesini yitirdi.yazılım falan gelmez artık.konuyu kapatmak en iyisi sanırım yinede paylaşımın için teşekkürler
    Evet o cihaa artık destek verilmiyor ancak modülü iptal edip cllasico veya stream yükleyerek izlenilen paketleri izleyebilirsiniz sevgiler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vfidan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadşlar bazen değil,sürekli izliyorum diyorum yani ne zaman açsam bahsettiğim kanallar açılıyor belgesel kanalı usuha ve c cinema'nın tüm kanalları,tps,multivizyon,baby tv ...daha ne olsun paylaşmak istedim sizinle .Ayrıca da suny at 1030 tarih olmuş yada antika olmuş umurumda değil şu anki cihazın yaptıklarını size aktardım ilgilenen olabilir diye.
    Ayrıca şu bahsettiğim kanalları tek bir allahın kulu kartsız ve modül olmadan izliyorsa soylesin tamam derim o zaman anlarım.
    Herkese iyi çalışmalar.
    evet o kanalları kartsız modülsüz herkes izliyor 1 aydan beri.tekrar yeni sistemine dönerse yayıncı kuruluş o zaman izleyemezsin. makinanın modülünü iptal ettirip 01.A5 e dönüş yapıp stream yazılımı yüklersen ozaman o yeni sistemide izlersin. fakat modülü iptal ettirdiğin için digitürk kartını sokacak yer bulamazsın... bilmem ben anlatabildim mi......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ligi seyredersiniz sadece kart yeri iptal oluyor modul yerini kullana bilirsiniz bu arada tps paketi 16 haneli yani tek *** sistemine döndüğü içöin izliyosunuz.kolay gelsin iyi seyirler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bende de aynı durum var.

arkadaşalar benim at 1030 dcizskyz hw v12.03.A5 loader sunny cihaz ile şu anda multi kanallarını pink private***** zık/xxl usuha belgesel tps ve daha yüzlerce kanalı izliyorum.Bu viev xxx kanalının kapanmasından sonra kanal kilitini açık hale getirmamdan sonra başladı ve halen devamediyor Sizinle paylaşmak istedim acaba sadece bendemi yoksa genel mi açık bu kanallar .teşekürler:45:
    Selamlar. arkadaşım ben de de 1030 dciskyz cihaz var. baktım aynı durum bende de var. yani kanal kilidini kapattığım zaman şifreli kanallar açımıyor. Açık konumuna aldığım zaman sizin söylediğiniz kanalların tümünü çözüyor. usahi tv dahil tüm kanalları ben de izliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valahi benimde 1030dcız skay uzamandır uğraşmıyorumdu bende seyrediyorum sorun cıkmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynı konuyu 3 yere açmışsınız.
    Konu kucer06 tarafından (11-02-2008 Saat 12:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaslar tps ve multileri izleyen varmi sunny cihazla galiba sistem degistirdiler bunlar bizede sunnyleri atmak gozukuyor gibi ya hadi hayirlisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nizam70 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaslar tps ve multileri izleyen varmi sunny cihazla galiba sistem degistirdiler bunlar bizede sunnyleri atmak gozukuyor gibi ya hadi hayirlisi
    Slm

Sunny fabrikası c board ,animasyonlu ve yeni çıkarttığı ali chipli 10050 serisi cihazlara yazılım desteği vermektedir..

Geri kalan cihazlara yazılım Avrupada amatörce çalışan Teamlardan gelmektedir,cihaz sizin ne yaparsınız yapın ama buraya yansıtmayın.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri