REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: NDSCam v0.0.0.5

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart NDSCam v0.0.0.5

Features:

- Autobaudrate.
    - Card uptates (EMM) (experimental).
    - EMM and ECM logging.
    - BoxID auto detection.
    - Buildin TT-Trick (for TT and Hauppauge cards).
    - Supports KS Driver (for TT and Hauppauge cards).
    - Works with MDAPI based apps like ProgDVB, AltDVB, MyTheatre, etc..
    REQUIREMENTS:
    - DVB-S/-C/-T tv-card (tested on SkyStar1, SkyStar2, Skystar HD and TechnoTrend S2-3200 cards only).
    - Phoenix or PC/SC reader.
    - NDS - VideoGuard® sub******ion card.
    dsmart karta zarar gelmiyor nds yeni versiyon emulatör ben deniyorum sorun yok ss2lerde
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ndscam

Bende calismiyor. :49:
    Ayarlari capture ettim, bakip yardim eder misiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kart okuyucusu ne kullanıyorsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@zxcvbn10250

Dostum teşekkürler bendede var ss2 ama bi türlü kullanmak nasip olmadı ,çiftli lnbler biraz tuzlu bide 2 tane almam lazım ,evdeki cihazın çıkışından çekicem ,artık birisi izlerken diğeri kullanamayacak, Bu dosya hakkında bizleri aydınlatabilirmisin ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @zxcvbn10250

Dostum teşekkürler bendede var ss2 ama bi türlü kullanmak nasip olmadı ,çiftli lnbler biraz tuzlu bide 2 tane almam lazım ,evdeki cihazın çıkışından çekicem ,artık birisi izlerken diğeri kullanamayacak, Bu dosya hakkında bizleri aydınlatabilirmisin ?
    yasal uye kartlarını kullanarak ss2den izlemek için dsmart varmı? ve kart okuyucusu edinmen lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kart okuyucusu ne kullanıyorsun
    Phoenix kart okuyucu kullaniyorum. Beta uydunun sattiklarindan...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs NDScam + Phoenix + SS2 = 0

Neden çalışmıyor bu bi bakar mısınız? DVB Kartım SS2, kart okuyucum Phoenix...

Önceki mesajımda gönderdiğim ekran görüntüsündeki ayarlarda BOX ID yazmıyordu, onu da manuel tanıttım ama halen çalışmıyor. Eksik olan bişey mi var? :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı noisywan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Neden çalışmıyor bu bi bakar mısınız? DVB Kartım SS2, kart okuyucum Phoenix...

Önceki mesajımda gönderdiğim ekran görüntüsündeki ayarlarda BOX ID yazmıyordu, onu da manuel tanıttım ama halen çalışmıyor. Eksik olan bişey mi var? :49:
    kart okuyucundan olabilir daha gelişmiş kart okuyucu kullan yada aldıgın yere anlat derdını özel ayar gerklidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Giveup NDScam + Phoenix + SS2 = 0

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kart okuyucundan olabilir daha gelişmiş kart okuyucu kullan yada aldıgın yere anlat derdını özel ayar gerklidir
    Sizin kullandığınız okuyucu nedir? Bendeki okuyucunun uyumsuz olduğunu anlamanın başka yolu var mı çünkü bu pluginin doğru çalıştığından emin değilim?
    Üzerinde de bişey yazmıyor cihazın.. siyah renkli dandik bi kutusu var. İnternette rastladıklarım ise bordo renkliydi...
    Bu aleti Beta Uydu'dan almıştım, alırken de Dsmart ve SS2 kart ile kullanacağımı belirtmiştim ama şimdi telefon edince, "konu ile ilgili bilgimiz yok" diyorlar.:46:
    Ürünü satmadan önce her konuyu biliyorlar, ama sattıktan sonra nedense hafıza kaybı oluyor.

Bu kartları Phoenix ile okutanlar olduğuna göre cihazın farklı modelleri falan mi var? :49:
    Konu noisywan tarafından (14-01-2008 Saat 00:02 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri