Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Kızılırmak Buz Tuttu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Kızılırmak Buz Tuttu

Kızılırmak Buz Tuttu
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Soğuk Hava Nedeniyle Kızılırmak'ın Sivas Merkezden Geçen Bazı Kesimleri Buz Tuttu. Bütün Yurdu Etkisi Altına Alan Soğuk Hava Karadeniz'e Dökülen Türkiye'nin En Uzun Nehri Kızılırmak'ı Dondurdu.

Soğuk hava nedeniyle Kızılırmak'ın Sivas merkezden geçen bazı kesimleri buz tuttu. Bütün yurdu etkisi altına alan soğuk hava Sivas'tan doğan ve Karadeniz'e dökülen Türkiye'nin en uzun nehri Kızılırmak'ı dondurdu.

İmranlı ilçesindeki Kızıldağ'dan doğduğu için bu isimle anılan Kızılırmak'ın Sivas bölümündeki bazı kısımları, son günlerde etkili olan soğuk hava nedeniyle kısmen buz tuttu. Özellikle nehir kenarında suyun üstünde yaklaşık 4 santim kalınlığında buz oluştu.

Irmağın durgun aktığı yerler tamamen buz örtüsü ile kaplanırken, akıntının yoğun olduğu kısımlar ise kısmen buzlandı. Kentte hava sıcaklığı son 3 gündür eksi 10'larda seyrediyor. Meteorolojiden alınan bilgilere göre, Sivas'ta perşembe, cuma ve cumartesi günleri kar yağması bekleniyor. En düşük sıcaklığın eksi 9 ile 7, en yüksek sıcaklığın ise 1 ile eksi 7 arasında değişeceği tahmin ediliyor. (Cihan Haber Ajansı) 02.01.2008 17:04 [1160992]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu iklim şartlarında doğal karşılanır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu iklim şartlarında doğal karşılanır
    Evet doğru ağrı da askerlik yaptım -50 yi gördüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

su kizil irmagin amma baligini yedik,donmus halini ilkdefa gordum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri