30 Yýldýr Bitirilmeyen Yola Eþekli Protesto
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Zile'de Faaliyet Gösteren Zile Tv Yönetim Kurulu ve Çalýþanlarý, Yapýmý 30 Yýldýr Tamamlanamayan Zile -Alaca - Ankara Yolunu Eþek Üstünde Protesto Ettiler.

Zile'de faaliyet gösteren Zile Tv yönetim kurulu ve çalýþanlarý, yapýmý 30 yýldýr tamamlanamayan Zile -Alaca - Ankara yolunu eþek üstünde protesto ettiler.

Yerel Tv Yönetim Kurulu Baþkaný Hüseyin Gülbasar, açýklamasýnda, bu yýl, 1976 yýlýnda yapým programýna alýnmasýndan itibaren bu zamana kadar bakanlar, baþbakanlarýn gelip açýlýþ yaptýklarýný, en kýsa zamanda kendi iktidarlarý zamanýnda tamamlayacaklarýna dair vaatlerde bulunduklarýný söyleyen Gülbasar, 'Bu yol sadece Zile'nin deðil, Ünye Akkuþ üzerinden tüm karadeniz'i Ankara'ya 100 km daha yaklaþtýracak önemli bir yol. 40 km'lik yol her halde 40 yýlda tamamlanacak, bu yol yapýmý tamamlanmazsa daha deðiþik eylemlerle kamuoyuna çýkacaðýz' dedi. (Cihan Haber Ajansý) 02.01.2008 14:49 [1160793]