Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: 30 Yıldır Bitirilmeyen Yola Eşekli Protesto

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 30 Yıldır Bitirilmeyen Yola Eşekli Protesto

30 Yıldır Bitirilmeyen Yola Eşekli Protesto
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Zile'de Faaliyet Gösteren Zile Tv Yönetim Kurulu ve Çalışanları, Yapımı 30 Yıldır Tamamlanamayan Zile -Alaca - Ankara Yolunu Eşek Üstünde Protesto Ettiler.

Zile'de faaliyet gösteren Zile Tv yönetim kurulu ve çalışanları, yapımı 30 yıldır tamamlanamayan Zile -Alaca - Ankara yolunu eşek üstünde protesto ettiler.

Yerel Tv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Gülbasar, açıklamasında, bu yıl, 1976 yılında yapım programına alınmasından itibaren bu zamana kadar bakanlar, başbakanların gelip açılış yaptıklarını, en kısa zamanda kendi iktidarları zamanında tamamlayacaklarına dair vaatlerde bulunduklarını söyleyen Gülbasar, 'Bu yol sadece Zile'nin değil, Ünye Akkuş üzerinden tüm karadeniz'i Ankara'ya 100 km daha yaklaştıracak önemli bir yol. 40 km'lik yol her halde 40 yılda tamamlanacak, bu yol yapımı tamamlanmazsa daha değişik eylemlerle kamuoyuna çıkacağız' dedi. (Cihan Haber Ajansı) 02.01.2008 14:49 [1160793]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu zaman zarfında neden Zile halkı protesto etmedide bu günlere kadar getirdi olayları birazda suç onların deyilmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu zaman zarfında neden Zile halkı protesto etmedide bu günlere kadar getirdi olayları birazda suç onların deyilmi
    Aynen öyle yan gelip yatmışlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri