REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Büyük Vurgun....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Büyük Vurgun....

MSNnenize tıklayın bedava 250 kontür kazanın diye mesajmı geliyor,TV de yine aynı reklam msj gönderin 250 köntör kazanın,gazetede aynı hikaye sakın yakalanmayın yakalananlar zor durumda bir abone oldularmı,köntör hikaye kendi köntörlerinide tıkır tıkır kaybediyorlar.bilginize.sayğılar
    prof.Berk can

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Malesef bizede geliyor bu tür mailler ama okumadan siliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı profberk05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    MSNnenize tıklayın bedava 250 kontür kazanın diye mesajmı geliyor,TV de yine aynı reklam msj gönderin 250 köntör kazanın,gazetede aynı hikaye sakın yakalanmayın yakalananlar zor durumda bir abone oldularmı,köntör hikaye kendi köntörlerinide tıkır tıkır kaybediyorlar.bilginize.sayğılar
    Forumda google olsun veya reklam store reklamlarında olan bu tür reklamlar var.Biz buna malesef mudale edemiyoruz.Bu servislere abone oldugunuzda her hafta 50 kontor alınmaktadır.

Daha öncede cok defa uyarıda bulunduk sakın internette guvenmediginiz bedava denilen yerlere cep nonuzu girmeyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende denedim 2 gün sonra farkettim 70 kontörüm gitti.sonra vodafone'yi aradım iptal ettiler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bende açmıyorum bile o tür şeyleri hemen silmek en güzeli değişik kişilerin adresleri üzerinden geliyor sürekli dikkat çekmek için ilgi uyandırıp açmamızı sağlayacaklar sözde ama bilinçli bir kullanıcı açmaz bu tür mail leri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben böyle tuzaklara kesinlikle aldanmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onceden benimde basima geldi,her kontor yukledigimde 30 kontur gidiyordu.zor duzeltmistim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşımın için sagol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu aralar devamlı msneme geliyor bazen iş artık öyle bir tahammül sınırına geldiki bazen tıklamak istiyorum nerdeyse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kesinlikle bakmıyorum bile hemen siliyorum bunlara bi !DUR! diyen olmayacakmı

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri