REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Arkadaslar LCD ekranım hakkında yardım???

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Arkadaslar LCD ekranım hakkında yardım???

arkadslar acer marka 17 inc lcd ekranım war ve ekran rengi mavimsi bir ton aldı ozellikle acılıslarda siyah olması gereken ekran mavimsi bir ton alıyor sizce sorun ne olabilirlutfen yardım edin bu sorun beni cıldırtacak....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Monitörünüzün yakın çevresinde bulunan manyetik alan oluşturabilecek
    hoparlör veya buna benzer mıknatıs etkisi yaratabilecek cihazları
    etrafından kaldırınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet hoporlorler war simdi kaldırırsam eskisi gibi olacakmı cvb yazarsanız sewinirim cvb bınızı bekliyecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı bakican Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet hoporlorler war simdi kaldırırsam eskisi gibi olacakmı cvb yazarsanız sewinirim cvb bınızı bekliyecem
    Bahsettiğim türden cihazları olabildiğince uzak tutun.
    Sonuç zaten belli olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurlerr de sonuc belli olacak derken kotu bi supriz beni beklemiyodur umarım??? ne dersiniz?????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bakican Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tesekkurlerr de sonuc belli olacak derken kotu bi supriz beni beklemiyodur umarım??? ne dersiniz?????
    İyi olacak diye bir garantisi yok deneyip göreceğiz.
    Zararın neresinden dönerseniz kardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla benimde monitörün yanında iki hoparlör duruyordu ama benim fazla uzaga koyma imkanım yok ne yapacagız acacba dostum yaw lc mönitöre zarar verirmi ustam...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla benimde monitörün yanında iki hoparlör duruyordu ama benim fazla uzaga koyma imkanım yok ne yapacagız acacba dostum yaw lc mönitöre zarar verirmi ustam...
    Aynı şeyin seninde başına geleceğini GARANTİ ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynı şeyin seninde başına geleceğini GARANTİ ederim

abi haklısın suan düşünüyorum onları nereye koyayım diye ilerde kafamız agırıyacak sanırım şimdiden kablolarını uzatıp başka yere koymak lazım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi walla sanki birazcık iilesme war ama sanki genede işey değişmemiş gibide duruyo ekran karardığında mavimsi siyahımsı gibi oluyo yanii tam net oarak iileşmedi...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri