Turkcell-im benim’e gönderdiğiniz 1 fotoğraf ve 1 videonun sahibi 100 kontör veya 25 dakika kazanıyor. Sizde kazanmak için hemen fotoğraf ve video gönderin. Turkcell abonelerinin tümünün turkcell-im benim’de alanı mevcuttur. Kısa bir kaç işlemden sonra Süper şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz. Süper şifrenizi bilmiyorsanız cep telefonunuzun mesaj kısmına SIFRE yazıp 2222‘ye gönderiniz.
Nasıl fotoğraf ve video yükleyebilirim?
1. İnternetiniz varsa hemen Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresine tıklayıp giriş yapınız. Fotoğraf ve video yükleme bağlantılarından kolayca ekleme yapabilirsiniz.
2. Eğer internetiniz yoksa üzülmeyin. MMS uyumlu cep telefonunuzdan da hesabınıza resim ve video gönderebilirsiniz. Göndermek istediğiniz resim veya videoyu mesajınıza ekledikten sonra 4040′a gönderiniz.
3. İnternetiniz yok, cep telefonunuz var fakat üyeliğiniz yok ise işte size de bir çözüm. Resim ve video gönderdikten sonra size gönderilecek WAP mesajını takip ederek Turkcell-im benim’e cep telefonunuzdan üye olabilirsiniz.
Ayrıntılar neler?
Kampanyaya katılmak için çekilen bir videoyu veya fotoğrafı MMS ile 4040′a göndermek veya web sitesinden yüklemek yeterli. Ayrıca bir katılım mesajı gerekmiyor.
Gün içinde yüklenen fotoğraf ve videolar yüklendikleri andan itibaren 24 saat sonunda aldıkları izleme oranlarına göre değerlendirilecek ve en fazla izlenen 1 video ve 1 fotoğraf kazanacak.
Yarışmaya katılabilmek için üye olma zorunluluğu vardır.
MMS ile fotoğraf/video gönderen kullanıcılar kendilerine gelen wappush mesajına tıklayarak Turkcell-im benim’e üye olabilirler.
Yer imleri