benim şahsi görüşümdür toplumumuzum büyük bölümü bu yasaya uyacaktır ama uymayanlarda olacaktır bizde yasaya uymayanları uyararak üzerimize düşen görevi yapmamız gerekir daha iyi yaşanabilir bir dünya için herkesin taşın altına elini sokması lazım
Teşekkur: 0
Evet Uyar
Hayır Uymaz
benim şahsi görüşümdür toplumumuzum büyük bölümü bu yasaya uyacaktır ama uymayanlarda olacaktır bizde yasaya uymayanları uyararak üzerimize düşen görevi yapmamız gerekir daha iyi yaşanabilir bir dünya için herkesin taşın altına elini sokması lazım
kanunları çıkarmak mesele değil -heleki böyle tek parti iktidarında- ,ancak makbul olanı uygulayabilmek ve uygulatabilmektir...bu yükümlülükte yerel idarelerin sorumluluğudur...yaşayıp görelim bakalım vali ve belediye başkanları kanunları uygulamak konusunda ne derece kararlı....selametle
Bence uymaz BAŞBAKANIMIZ sigara içmediği için bırakmak kolay gibi geliyor . ben iki sefer kalp kırizi geçirdim.8 sefer ameliyat olmama rahmen bırakamadım . en sonunda akapunktur yaptırarak bıraktım.bence zor bıkılır.kimse ne kahvehaneye nede başka bir yere gidmez evinde oturur. ozaman görecez.
slmlar.arkadaslar birde kendimizi mekan sahiplerinin yerine koyupta düsünelim
ben sahsen sigara yasagi almanyada geleli herhangi bir yere girpte ne kahve,ne cay,nede yemek yerim.keyfini cikaramayacagim yerde neden para harcayayim !!!!!!!!!!!!
ama sigara icmeyenler ve herhangi bir sekilde isletmecilik yapmayanlar icin konusmak kolay
yap binlerce euro yatirim
ondan sonra müsterin yüzde 50 azalsin bak o zaman nasil kara kara düsünürsün?????!!!!!
Bence sigara İçin Çıkarılan Yasaya Halkımız asla uymaz
Bugün bütün kafelerde deli gibi içiyorlardı![]()
içenler içmeyenlere saygı göstermek zorundadır.
bencede uymaz çünki biz türk milleti olarak yasaklara karşı büyük zafımız vardır.
halkımız yasak olan şeyi yapmayı çok seviyor çünkü ülkemizde öyle büyük bir yaptırım sanmıyorum ama yok ben çok görüyorum lokallerde filan her duvarda yazı var sigara içenlerde yasal çart çurt herkesin elinde sigara umarım yaptırımlar iyi ve düzenli şekilde byapılırsa kurtulacağım sigara içenlerdden![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri