REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sigara İçin Çıkarılan Yasaya Sizce Halkımız Uyar Mı?

Katılımcı sayısı
603. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Uyar

168 27.86%
  • Hayır Uymaz

435 72.14%
Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon
89 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Sigara İçin Çıkarılan Yasaya Sizce Halkımız Uyar Mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslinda cok guzel ve saglikli karar ama bizim halkimiz uymaz .Yasak olan her sey insanlara daha cazip geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende içiyorum ama bana uyar saygı duymak lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim insanımız yasakları çiğnemeyi sever hem cezasını verir hemde cezayı alacağını bile bile yasakları çiğner zaten bu yüzden her zaman bir adım gerideyiz bence sigara ve alkol için daha ağır ceza verilmesi lazım neden benim soluduğum havayı keyif için kirletsinler yada bulunduğum ortamı.

bazıları diecekler fabrika araçlar bunları karıştırmayalım

ben içmiyorum ve bu cezanın yetersiz olduğunu düşünüyorum daha ağır ceza olması ve uygulanması gerek.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Demokrasİ Nerde Kaldi İnsanlar Ne Yapacani ŞaŞirdi İnsanlarin SaĞliĞi Devlet İÇİn Çok Önemlİmİndİ Şİmdİye Kadar Ne Yapildi SaĞlik İÇİn İnsan Hayati TÜrkÜyede Cok Önemlİ Deyİkkİ Onlar SİĞara Yerİne BaŞka Şeyler DÜŞÜnsÜn İnsanlar Kahveye Ne İÇİn Gİdİyor SİĞara İÇmek Ve Oyun Oynamak BİrŞekİlde Huzur Aramak İÇİn İnsanlari Rahat Birakilmasi Lazim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yasaklarla biyere varılmaz bimem kaçıncı Mahmut ta yasaklamışçarşı pazarda çatır
    çatır kaçak tüütün hazır filtreli kağıt satılıyo.tütünü ektircen sigara fabrikaları yerliyabancı
    imalata devam ;sonra orda içme burda içme nebu ya bunların başka işi kalmamışmı
    otobüste vs neyse buişin suyunu çıkardılar.milletin derdi başından aşmış aş yok iş yok
    başka şeylerle uğraşsınlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Siagara yasağı

Millet olarak daima yasak getirilen her şeye karşı çıktığımızdan,
    Sigara yasağınada uymayacaktır.
    "Çarşı Herşeye karşı"bu yasağın ana sloganı olacaktır.
    Bir sigara içmeyen olarak benim görüşüm budur.
    Sigarayı bırakmak eğitimle olur.Kendi bedenine sevgi ve saygısı olmayan insanların,Başkalarınınkine beklemesi işgüzarlık olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sigara kullanan biri olarak bu yasağa uyulmasını isterim fakat türk halkının yapısı itibariyle
    bu yasağa uyulacağını sanmıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sigara yasağına millet uyarmı uymazmı bunu görürüz. ama bu yasa hayırlımı hayırsızmı diye sorulsa idi, ben hayırlı bir yasa derdim...17 yıl sigara içtim.bırakana kadar canım çıktı...1 yıldır içmiyorum ama bazen arada bir kaçıyor. belki insanlar yasakla sigarayı bırakmaz ama toplum içinde sigara dumanından rahatsız olanlar artık rahat ederler.
    Millete sigarayı bıraktırmak istiyorlarsa sigarayı yasak etmeleri gerek. imalatınıda satışınıda-ki adamı anında götürürler. petrol gibi bişey oldu bu sigara...öyle tatlı para kazandırıyor. devasa paralar...nasıl son yüzyıl savaşları petrol için oldu ise, sigara için bile savaş çıkabilir...
    öyle yasaklamak kolay bişey değil...
    biz türküz. yasaklar arzuları doğurur misali yasaklanırsa millet inadına içer gibi geliyor bana...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Osman arkadaşımızdan alıntıdır. biz türküz. yasaklar arzuları doğurur misali yasaklanırsa millet inadına içer gibi geliyor bana...
    selametle...
    Arkadaşımız haklı inad eden kendine eder demek lazım ama yolda giderken bile içmeyi yasaklamak daha doğru olur, yolda önde giderken arkaya savurdukları dumanıda içmeyenler çekmek zorunda bırakılmamalı herhalde içecekse evinde içsin. Esasında ayrıca bunlara çevre kirletme vergisi adı altında birde vergi uygulamak lazım izmaritlari ve paketleri atmamalarını sağlamak içinde depoziteli yaparak paketleri satıcılara geriye toplattırmak lazımki yasaklarda bir işe yarasın. Nasıl fikir ama Bundan sonra içenlere hayırlı olsun. Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sigara içen insansa kurallara uyma zorunluğu vardır...yane uymak zorundadır.
    LEBEN ?

Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri