halkımızın bu yasaya uymaları biraz zor gibi .
Evet Uyar
Hayır Uymaz
halkımızın bu yasaya uymaları biraz zor gibi .
bencede kimse sigara yasağına uymaz hemde nasıl denetleme olacakki kahvelerde bu bir avrupada yasayı bize getirdiler siyasi bir durum
evvet uygundur
Halkımızın Pek Uyacağını Sanmıyorum Ama Çalıştığım İş Yerinde ßiz Uygulamaya ßaşladık Sigara içmek için ayrı Bi Bölümümüz Var Sadece ßiz içiyoruz Müşterilere Filan içimiyoruz
bence uymalıyız sigara denen illeti çöpe atmazamanı geldi
keyler için allah razı olsun sağol teşekurler kolay gelsin
Özde doğru bir karar,ancak toplumun büyük bir kısmı sigara tiryakisi iken kahvehanelerde ve barlarda uygulanma şansı zayıf diyebilirim.İş yeri sahibi mekana sokmasa bu sefer müşterisiz kalacak,göz yumsa cezası büyük.Demekki birileri erketeye yatıp etrafı gözetleyecek.![]()
![]()
benim şahsi görüşümdür toplumumuzum büyük bölümü bu yasaya uyacaktır ama uymayanlarda olacaktır bizde yasaya uymayanları uyararak üzerimize düşen görevi yapmamız gerekir daha iyi yaşanabilir bir dünya için herkesin taşın altına elini sokması lazım
kanunları çıkarmak mesele değil -heleki böyle tek parti iktidarında- ,ancak makbul olanı uygulayabilmek ve uygulatabilmektir...bu yükümlülükte yerel idarelerin sorumluluğudur...yaşayıp görelim bakalım vali ve belediye başkanları kanunları uygulamak konusunda ne derece kararlı....selametle
slmlar.arkadaslar birde kendimizi mekan sahiplerinin yerine koyupta düsünelim
ben sahsen sigara yasagi almanyada geleli herhangi bir yere girpte ne kahve,ne cay,nede yemek yerim.keyfini cikaramayacagim yerde neden para harcayayim !!!!!!!!!!!!
ama sigara icmeyenler ve herhangi bir sekilde isletmecilik yapmayanlar icin konusmak kolay
yap binlerce euro yatirim
ondan sonra müsterin yüzde 50 azalsin bak o zaman nasil kara kara düsünürsün?????!!!!!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri