Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Sigara Ýçin Çýkarýlan Yasaya Sizce Halkýmýz Uyar Mý?

Katýlýmcý sayýsý
603. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Uyar

168 27.86%
  • Hayýr Uymaz

435 72.14%
Sayfa 7/9 ÝlkÝlk 123456789 SonSon
89 sonuçtan 61 ile 70 arasý

Konu: Sigara Ýçin Çýkarýlan Yasaya Sizce Halkýmýz Uyar Mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aslinda cok guzel ve saglikli karar ama bizim halkimiz uymaz .Yasak olan her sey insanlara daha cazip geliyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende içiyorum ama bana uyar saygý duymak lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bizim insanýmýz yasaklarý çiðnemeyi sever hem cezasýný verir hemde cezayý alacaðýný bile bile yasaklarý çiðner zaten bu yüzden her zaman bir adým gerideyiz bence sigara ve alkol için daha aðýr ceza verilmesi lazým neden benim soluduðum havayý keyif için kirletsinler yada bulunduðum ortamý.

bazýlarý diecekler fabrika araçlar bunlarý karýþtýrmayalým

ben içmiyorum ve bu cezanýn yetersiz olduðunu düþünüyorum daha aðýr ceza olmasý ve uygulanmasý gerek.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

DemokrasÝ Nerde Kaldi Ýnsanlar Ne Yapacani ÞaÞirdi Ýnsanlarin SaÐliÐi Devlet ÝÇÝn Çok ÖnemlÝmÝndÝ ÞÝmdÝye Kadar Ne Yapildi SaÐlik ÝÇÝn Ýnsan Hayati TÜrkÜyede Cok ÖnemlÝ DeyÝkkÝ Onlar SÝÐara YerÝne BaÞka Þeyler DÜÞÜnsÜn Ýnsanlar Kahveye Ne ÝÇÝn GÝdÝyor SÝÐara ÝÇmek Ve Oyun Oynamak BÝrÞekÝlde Huzur Aramak ÝÇÝn Ýnsanlari Rahat Birakilmasi Lazim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yasaklarla biyere varýlmaz bimem kaçýncý Mahmut ta yasaklamýþçarþý pazarda çatýr
    çatýr kaçak tüütün hazýr filtreli kaðýt satýlýyo.tütünü ektircen sigara fabrikalarý yerliyabancý
    imalata devam ;sonra orda içme burda içme nebu ya bunlarýn baþka iþi kalmamýþmý
    otobüste vs neyse buiþin suyunu çýkardýlar.milletin derdi baþýndan aþmýþ aþ yok iþ yok
    baþka þeylerle uðraþsýnlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Siagara yasaðý

Millet olarak daima yasak getirilen her þeye karþý çýktýðýmýzdan,
    Sigara yasaðýnada uymayacaktýr.
    "Çarþý Herþeye karþý"bu yasaðýn ana sloganý olacaktýr.
    Bir sigara içmeyen olarak benim görüþüm budur.
    Sigarayý býrakmak eðitimle olur.Kendi bedenine sevgi ve saygýsý olmayan insanlarýn,Baþkalarýnýnkine beklemesi iþgüzarlýk olur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sigara kullanan biri olarak bu yasaða uyulmasýný isterim fakat türk halkýnýn yapýsý itibariyle
    bu yasaða uyulacaðýný sanmýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sigara yasaðýna millet uyarmý uymazmý bunu görürüz. ama bu yasa hayýrlýmý hayýrsýzmý diye sorulsa idi, ben hayýrlý bir yasa derdim...17 yýl sigara içtim.býrakana kadar caným çýktý...1 yýldýr içmiyorum ama bazen arada bir kaçýyor. belki insanlar yasakla sigarayý býrakmaz ama toplum içinde sigara dumanýndan rahatsýz olanlar artýk rahat ederler.
    Millete sigarayý býraktýrmak istiyorlarsa sigarayý yasak etmeleri gerek. imalatýnýda satýþýnýda-ki adamý anýnda götürürler. petrol gibi biþey oldu bu sigara...öyle tatlý para kazandýrýyor. devasa paralar...nasýl son yüzyýl savaþlarý petrol için oldu ise, sigara için bile savaþ çýkabilir...
    öyle yasaklamak kolay biþey deðil...
    biz türküz. yasaklar arzularý doðurur misali yasaklanýrsa millet inadýna içer gibi geliyor bana...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Osman arkadaþýmýzdan alýntýdýr. biz türküz. yasaklar arzularý doðurur misali yasaklanýrsa millet inadýna içer gibi geliyor bana...
    selametle...
    Arkadaþýmýz haklý inad eden kendine eder demek lazým ama yolda giderken bile içmeyi yasaklamak daha doðru olur, yolda önde giderken arkaya savurduklarý dumanýda içmeyenler çekmek zorunda býrakýlmamalý herhalde içecekse evinde içsin. Esasýnda ayrýca bunlara çevre kirletme vergisi adý altýnda birde vergi uygulamak lazým izmaritlari ve paketleri atmamalarýný saðlamak içinde depoziteli yaparak paketleri satýcýlara geriye toplattýrmak lazýmki yasaklarda bir iþe yarasýn. Nasýl fikir ama Bundan sonra içenlere hayýrlý olsun. Saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sigara içen insansa kurallara uyma zorunluðu vardýr...yane uymak zorundadýr.
    LEBEN ?

Sayfa 7/9 ÝlkÝlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri