Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Sigara Ýçin Çýkarýlan Yasaya Sizce Halkýmýz Uyar Mý?

Katýlýmcý sayýsý
603. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Uyar

168 27.86%
  • Hayýr Uymaz

435 72.14%
Sayfa 1/9 123456789 SonSon
89 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Sigara Ýçin Çýkarýlan Yasaya Sizce Halkýmýz Uyar Mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon2 Sigara Ýçin Çýkarýlan Yasaya Sizce Halkýmýz Uyar Mý?

Bu haftaki anketimizin Konusu Sigara Ýçin Çýkarýlan Yasaya Sizce Halkýmýz Uyar Mý? Yine Gundemde Olan bir konu için sizlerin yorumlarýna ihtiyacýmýz var anket 7 gun sürecektir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Halkýmýzýn uymayacaðý garantide mesken sahipleri için çok büyük yaptýrýmlar var.Cezalar kesilirse bence iþyeri sahibi dükkanýnda içirtmez.500 ile 5000 ytl arasýnda cezasý var uygulanýrsa millet herhalde eskisi gibi her yerde sigara içemeyecek.Benim iþyerim olsa ben içirtmezdim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gecenlerdede böyle birþey vardý sigara içme yasagý ile ilgili ama kimse dinlemedi.Ben uymaz diyorum.Yani acýk alanda bile cogu yerde yasaklandý bu sigara

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet uymak zorunda devletin vergi kayibi ne olur önce devlet onu hesap etmesi lazim vatandas yasaklara uyar ve uymak zorunda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bana uyar içmiyorum ama o mekanlarda da kurallarýn uygulanacaðýný sanmýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim merak ettiðim þu bu yasa biz askerdeyken 95 yýllarýnda çýktý ve duvarlara yazýldý iþte burda sigara içene þu kadar ceza kesilir diye buraya kadar iyi güzel
    peki bu sigara içenlere cezayý kim kesecek??hangi makbuzla kesecek??bunlarý hep merak etmiþimdir yýllardýr hiç sigaradan ceza yiyen oldu mu acaba??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umuter Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    benim merak ettiðim þu bu yasa biz askerdeyken 95 yýllarýnda çýktý ve duvarlara yazýldý iþte burda sigara içene þu kadar ceza kesilir diye buraya kadar iyi güzel
    peki bu sigara içenlere cezayý kim kesecek??hangi makbuzla kesecek??bunlarý hep merak etmiþimdir yýllardýr hiç sigaradan ceza yiyen oldu mu acaba??
    Bende bir önceki mesajda onu söyledim.Ankara aþti otobus terminali var sigara yasak deniliyor ama polislerde olmasýna ragmen herkes sigara içiyor yani kimse kurallara falan uymuyor ben sigara içmiyorum amasadece halkýmýzýn kurallarý dinlemeyecegini düþünüyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu ülkede son 10 yýldýr bir çok yerde sigara içme yasaðý var hiç uyaný gördünüzmü?
    hadi onu býrakýn diyelimki uymadýnýz e o zaman size bu iþlemle ilgili cezayý kim kesecek,Polis,Zabýta heh inanýn bana bu cezayý kesecek mercii yok hadi birisi geldi kesti cezayý tahsil edecek mercii hiç yok ve hiçte olmadý.
    Sigara elbetteki çok kötü bir þey bende bir içiciyim zira uzun yýllar daðda kalýnca onunla kardeþ oluyorsunuz býrakmayada çalýþýyorum açýkcasý ama bu tip yasaklamalarla bir yere varamazlar bence insanlarýn kendi bilincini olaya katmadýklarý sürece de olmaz bu yasa sadece tüm avrupada olduðu gibi uyum yasalarý yüzünden çýkartýldý sadece o kadar.
    He ben ne evimde nede kapalý baþka bir ortamda hele hele çocuk varsa kesinlikle tiryakide olsam sigara içmem iþte önemli olan bu bilince ulaþmaktýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu kanunun en çok iþe yaradýðý yerler otobusler oldu ben sigara içmiyorum önceden binerdik otobüse aman allah ým dumandan gideceðim yani o derece bi de içen kiþi hemen yanýndaki ne de ikram ediyordu ortalýk duman bulutu oluyordu
    ha bu kanunun þöyle bir güzelliði olur en azýndan medyada olsun her yerde olsun konu daha çok iþlernir ve toplu yaþanýlan alanlarda sigara içilmeye içilmeye normal zamanlarda da mesela evlerde çocuklarýn olduðu ortamlarda sigara içmenin zararlý olduðu bilinci yavaþ yavaþ o insanlarýn içine iþler en büyük kazancýda o olur zaten yoksa pek ceza meza bizim milletimizi yýldýrmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saðlýmýz için ve gelecek nesillerimiz için sevsekte sevmeste uymak zorundayýz.
    þahsen kendim içmediðim için sorun yok

Sayfa 1/9 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri