Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: lütfen yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 lütfen yardım

anakart da fan var fanın altında bir şey var onunda altında da kare şeklinde bir şey var sanırım o işlemci oluyor işlemcinin üstünde seleron yazıyor siyah yag gibi bir şey var ama cok az bu yag ne oluyor o yagın az olması sorun olur mu birde işletim sistemizin seri nosunu nasıl deyiştiririz teşekkürler saolun saglıcakla

saygılar

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu ayran tarafından (07-12-2009 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: yardım,acil sorun vs...benzer başlık konu kilitlenir.!
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anakart da fan var fanın altında ****l bir şey var onunda altında da kare şeklinde bir şey var sanırım o işlemci oluyor işlemcinin üstünde seleron yazıyor siyah yag gibi bir şey var ama cok az bu yag ne oluyor o yagın az olması sorun olur mu birde işletim sistemizin seri nosunu nasıl deyiştiririz teşekkürler saolun saglıcakla

saygılar
    işlemcinin bulunduğu yerde soğutma amaçlı pasta olurgenelde beyaz renktedir.iletkenlik sağlaması için) ayrıca işletim sisteminiz legal ise (orjinal ise seri nosnu yani *** ini değiştirmek için bir sebep yoktur.illegal ise nasıl değiştireceğinizi forum kuralları içinde söylemek zor(bildiğim kadarıyla).google de tartın bulursunuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işlemcinin bulunduğu yerde soğutma amaçlı pasta olurgenelde beyaz renktedir.iletkenlik sağlaması için) pencere77 saolasın iletkenlik saglamazsa ne olur saglıcakla
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işlemcinin bulunduğu yerde soğutma amaçlı pasta olurgenelde beyaz renktedir.iletkenlik sağlaması için) pencere77 saolasın iletkenlik saglamazsa ne olur saglıcakla
    işemcinin aşırı ısınmasını engeller.iletkenlik sağlamazsa işlemci aşırı ısınır ve GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜMMMMMMMMMMMMMMMM diye işlemcin patlar yani bozulur.yeni işlemci almak zorunda kalırsın.o yzden işelmcinin olduğu yerdeki iletkenliği pastayla(beyaz renktedir)iyi sağlanmış olması gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri