REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Digiturk plusa abone olanlar varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Digiturk plusa abone olanlar varmı?

Bu sisteme uye olanlar vamrı acaba goruntu gercektende bahsedildigi kadarmı merak ediyorum?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu sisteme uye olanlar vamrı acaba goruntu gercektende bahsedildigi kadarmı merak ediyorum?
    ben bayii oldugum için sergılemem için yollandı goruntu iyi ama 4 kanal için deymez duyduguma göre bazı uyelere bedava yollanıyormuş uyeliğinde surekli ligtv olma şartı aranıyormuş en az 4 yıldır uyesi olmanız gerek falan
    Konu zxcvbn10250 tarafından (05-01-2008 Saat 19:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu arada tv ninde hd olması gerekiyor degilmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet yanlız suanlık mmaxta butun flmler hd değil gunde 3-4 tanesi 311 hdli kanaldan yayında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet dostum olması gerek çünkü hd bir cihazın verdiği frekansataki görüntü kalitesini ancak hd olan bir tv de alırsın hd tv yoksa bence o kadar para verip hd cihaz almaya gerkete yok.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet dostum olması gerek çünkü hd bir cihazın verdiği frekansataki görüntü kalitesini ancak hd olan bir tv de alırsın hd tv yoksa bence o kadar para verip hd cihaz almaya gerkete yok.
    Geçen gunlerda Bim markatte hd tv 950 ytl idi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

markası ne kac ekran

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    markası ne kac ekran
    Tam hatırlamıyorum ne desem yalan olur.Bim markette hatta tam 2-3 ay önce falandı cuma gunu promosyonunda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar hd tvde phılıps-beko çok başarılılar ama tabi bu işin en iyisi sony ve samsung

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta doğru söylüyorsun...her fiyatta var HD Tv...ancaaakkk...üzerinde HD logosunun olması bana göre pek bişey ifade etmiyor...geçenlerde kocaman bi elektronik markette bi sürü yan yana duran HD televizyonlara baktım....Sony,Samsung ve Pioneer dışındakilerin hepsinde görüntü kalitesi resmen çamur gibi...uzaktan bile baktığında aynı yayını veren 20 tane televizyonun arasından o 3 tanesini çok net ayırt edebiliyosun...e tabi diğerlerine nazaranda biraz pahalılar...ama gerçek HD onlar...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri