Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: XP Açılmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9 XP Açılmıyor

Arkadaşlar bilgisayar açılmıyor..Şu yazı ekranda çıkıyor:
    Windows yazılımdaki bir hata nedeniyle başlatılamadı.Bu Sorunu bildirin.Yükleme için çekirdek DLL'gerekli.Bu Sorunu destek görevlisine bildirin yazısı çıkıyor
    Konu ayran tarafından (04-12-2009 Saat 19:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: konu günceliği bitmiştir konu kilitlendi.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bilgisayar açılmıyor..Şu yazı ekranda çıkıyor:
    Windows yazılımdaki bir hata nedeniyle başlatılamadı.Bu Sorunu bildirin.Yükleme için çekirdek DLL'gerekli.Bu Sorunu destek görevlisine bildirin yazısı çıkıyor
    Bilgisayarı f8 ile ğüvenli modda çalıştırıp.Sistem geri yükleme yapmaya çalışınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bilgisayarı f8 ile ğüvenli modda çalıştırıp.Sistem geri yükleme yapmaya çalışınız.
    güvenli modda'da açılmıyor..aynı yazı çıkıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o zaman formattan başka çözümü kalmamış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    xp cdsi yok.xp cd si alıp sistemi onarmayı denesem acaba sorun çözülürmü..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Xp yi onarabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazı pclerde işletim sistemini onarma yapsan onarma olmuyor.belki senşn pcnde olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım geçen benim pc dede aynısı oldu.muhtemelen xp cd sini format yada onarım için takacaksın.pc kabul etmezse bios ayarlarından önceliği cd writer yapmayı unutma.bende formatı kabul etmiyordu.cd yi görmüyordu.bu çok önemli.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hemen formatta başvurmayalım arkdaşlar xp onarma sistem geri yükleme yedek geri yüklme var aslında böyle durumlar icin sistemin belli aralıklarla yedegini almakta fayda var sonradan belki bir programla yada başka bişeyle sistemin kulandıgı dosyaları silebiliyoruz ozmanda böyle hatalar veriyor foramat bence en son care olmalı cıkış yolu olmadıgı zaman cünkü formatı atıgın zaman geri dönüş yoktur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğer önemli Kayıtlı dosyaların var ise, HDD ni başka bir ikinci bilgisayara tak orada aç. önemli dosyalarını ve Belgelerim içindekilerini herhangi bir dosya içine yedekle, ondan sonra HDD yi tekrar kendi bilgisayarına tak. 2. adım olarak önce bilgisarına Boottan CD ROm dan çalıştırılmasını sağla ve kapat.Windows CD ni CD Rom'a yerleştir, bilgisayarını çalıştır adımları takip ederek Windows'u yeniden kur veya onar. Bende de daha önce olmuştu ben bu şekilde hallettim önemli dosyalarım kaybolmadı. Bir yıldan beri kullanmaktayım. FORMATA gerek yok. Kolay gelsin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri