Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
valla kalli nin disiplinini takdir eden birisiyim...ancak türkiyede futbolcuya dayalı sistem var olduğu için ve gelen yabancı futbolcularda bu sisteme uygun yabancılar oldukları için sıkıyı gören kaçıyo...beşiktaş maçı öncesi kadro dışı kaldığından bu yana lincoln diye birini sahada göreniniz varsa beri gelsin...lincoln g.sarayın en ihtiyaç duyduğu adam ama kallinin verdiği cezayı kendine yediremediği için kalli idaresinde bi daha o adamı oynatamazsınız...hasan şaş deseniz g.saray dan ayrılmayı kafaya koymuş...yönetim ya o iki oyuncunun kellesini alıp isyanı bastıracak,yada kallinin kellesini alıp futbolcuya dayalı düzenin üzerine sağlam bir tuğla daha koymuş olacak...çünkü bu iki karadan biri verilmezse iddia ediyorum g.saray uefa kupasına bile zor gider...çünkü virüs bulaştı o takımın içine...virüs temizliğide yumuşak geçişle yapılmaz...yumuşak geçişler virüslere direnç kazandırır ve temizlenmesi daha zorlaşır...acil radikal bir operasyon gerekli g.saraya...öte yandan kallinin teknik ve taktik bilgisini tartışabiliriz...doğrudur yanlıştır,günceldir,çağ dışıdır, bunlar ayrı hikaye...önce bu problem çözülmeli...yoksa kallinin kendi insiyatifiyle gelip gelmemeside sorunu çözmez...yönetim çıkıp diyecekki 'kalli geliyor,beğenmeyen gidiyor...yada kalli ile işimiz bitti yeni birini arıyoruz'...bunları yönetim söylemezse g.sarayın durumu kötü arkadaşlar...selametle...
g.saray hala daha radikal kararlar almaktan imtina ederse bu tip sıkıntıları hep yaşayacak...selametle