Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
nedir bu?
gokcekoylu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. nedir bu? ADSL Tarifesi ama indirimler yeni üye olacak arkadaşlar için geçerli.
eski abonerede geçerli olması lazım aslında
pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. eski abonerede geçerli olması lazım aslında Ben öyle duymadım usta eski abonlerin kotaları artacakmış.
Eski abonelere 6 diye biliyorum ama tam emin deyilim
cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Eski abonelere 6 diye biliyorum ama tam emin deyilim Bende öyle duydum müdür bey 6 gb olacakmış ama indirim yok.
HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bende öyle duydum müdür bey 6 gb olacakmış ama indirim yok. Olsunda fiyat indirimine vede bindirimine dokunmasınlar olur
cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Olsunda fiyat indirimine vede bindirimine dokunmasınlar olur :45: :45:
kaynak neresi arkadaşım ttnetin tarifesi alttaki linkte Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri